Survivor: Άγρια επίθεση σε Τριαντάφυλλο - «Ντάφυ κούρασες. Ώρα να επιστρέψεις σπίτι σου» (pics+vid)

Survivor: Άγρια επίθεση σε Τριαντάφυλλο - «Ντάφυ κούρασες. Ώρα να επιστρέψεις σπίτι σου» (pics+vid)

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να… μονοπωλήσει στο Twitter, με τους χρήστες να εξαπολύουν μία τρομερή επίθεση εναντίον του Ντάφυ.

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας μετά την ένωση των «Κόκκινων» και των «Μπλε» στην ίδια καλύβα, πέρασε στην ιστορία. Οι δεύτεροι ήταν αυτοί που αναδείχθηκαν νικητές, με αποτέλεσμα να βάζουν σε δύσκολη θέση τους πρώτους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως πρέπει να βγουν οι υποψήφιοι για την αποχώρηση από το παιχνίδι.

Ένα από τα πρόσωπα της ημέρας ήταν ο Τριαντάφυλλος. Ο Έλληνας τραγουδιστής υποδέχθηκε παλιούς γνωστούς στην καλύβα του στους «Κόκκινους», βρήκε «συμμάχους» την πεντάδα των «Μπλε», ενώ αργότερα αποφάσισε να πάρει μέρος στο αγώνισμα ασυλίας, παρά την γνωμάτευση του γιατρού για ξεκούραση μερικών ημερών ακόμα.

Ωστόσο, μπήκε κανονικά στη… μάχη, όμως δεν μπόρεσε να φέρει κανένα πόντο στην ομάδα του, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε τρεις φορές. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η παρουσία του στο αγώνισμα, από την στιγμή που δεν μπόρεσε να κερδίσει την ατομική ασυλία, ήταν αυτή που έδωσε ένα ακόμα έναυσμα στην ομάδα του για να τον ψηφίσει.

Όταν έφτασε η ώρα του συμβουλίου του Survivor, την παράσταση έκλεψαν οι τρομεροί καυγάδες στην «Μπλε» ομάδα. Οι Τζέιμς και Νίκος βρίσκονται απέναντι στην πεντάδα και κυρίως στους Αλέξη και Σάκη. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της… συζήτησης, ακούστηκε και το όνομα του Τριαντάφυλλου, αναφορικά με μία σκηνή σε προηγούμενο αγώνα μαζί με τον Αλέξη.

Τελικά, το συμβούλιο του νησιού συνεχίστηκε με την διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση από τους «Κόκκινους». Εκεί, για μία ακόμα φορά, το όνομα που μονοπώλησε ήταν αυτό του Τριαντάφυλλου. Ο Έλληνας τραγουδιστής πήρε όλες τις αρνητικές ψήφους, με εξαίρεση αυτή της Μαριάνθης και είναι ο πρώτος που θα τεθεί στη διάθεση του κοινού.

Ωστόσο, τα όσα έγιναν στο συμβούλιο, αλλά και η απόφαση του Ροδίτη αοιδού να ψηφίσει τον Ηλία, που τον ειρωνευόταν σε κάθε ευκαιρία, προκάλεσε μία έντονη αντίδραση από τους χρήστες του Twitter που παρακολουθούσαν το επεισόδιο της Δευτέρας (29/03). Πολλοί ήταν αυτοί που εξαπέλυσαν ευθεία… επίθεση προς τον Τριαντάφυλλο, αλλά και εναντίον των Σάκη και Αλέξη, που θεωρούνται στην ίδια… κλίκα.

Μάλιστα, σε πολλά «τιτιβίσματα» φανερώθηκε η τάση του κόσμου να σταματήσει να στηρίζει τον Έλληνα τραγουδιστή, όπως έκανε στις προηγούμενες ψηφοφορίες που έχουν γίνει στο Survivor και οι περισσότεροι… έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Ροδίτη καλλιτέχνη.

Εμείς διαλέξαμε τα καλύτερα σχόλια και σας τα παρουσιάζουμε στην gallery…



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved