Ευχές για ένα… συγκυριακό 2018

Ευχές για ένα… συγκυριακό 2018

Το 2017 μας αποχαιρετά και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τον coach Σφαιρόπουλο που παθαίνει και δεν μαθαίνει και τα Ροδίτικα… συμβάντα

Και πάνω που νομίζαμε ότι τα είχαμε δε, ακούσει, διαβάσει όλα, φαίνεται πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μας φύλαγε το καλύτερο για το τέλος. Μην παραξενεύεστε. Πρώτα θα ασχοληθούμε με το νέο… ατόπημα του προπονητή του Ολυμπιακού και μετά με τα όσα έγιναν στην Ρόδο. Έχουμε και λέμε…

Σε συνέντευξη του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι οι ήττες που έχει υποστεί από τον Παναθηναϊκό έγιναν λόγω… συγκυριών. Δεν έγιναν γιατί δεν μπορεί να βγάλει ένα σύστημα για να σταματήσει τον Ρίβερς. Δεν έγιναν γιατί δε μπορεί να σταματήσει τους Γκιστ, Σίνγκλετον, Καλάθη… Δεν έγιναν γιατί οι παίκτες του βλέπουν τον Παναθηναϊκό και κάτι… παθαίνουν. Και φυσικά δεν έγιναν γιατί ο Τσάβι Πασκουάλ του είχε πάρει την ταυτότητα, το πτυχίο, το πορτοφόλι και ότι άλλο έχει σε… κορνίζα.

Οι νέες δηλώσεις του Σφαιρόπουλου κακό στον ίδιο κάνουν. Αποδεικνύουν πως ο Έλληνας τεχνικός διακατέχεται από… σύνδρομα. Και το χειρότερο είναι το φάουλ που κάνει απέναντι στον Πασκουάλ ο οποίος τον έχει δέσει… κόμπο. Ουσιαστικά αρνείται την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και του προπονητή του και το ρίχνει στην… τρελή.

«Στο ματς του πρωταθλήματος παίξαμε χωρίς κόσμο, άρα χωρίς… έδρα». Δεν ξέραμε ότι παίζει και ο κόσμος μπάσκετ. «Στο δεύτερο ματς χάσαμε από μεγάλα σουτ του αντιπάλου και από στιγμές που θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι σε άμυνα κι επίθεση». Αναφορικά με το πρώτο σκέλος του υπενθυμίζουμε ότι πήρε πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ με μεγάλα σουτ… Άρα τι; Δεν πιάνεται; Να μην το μετράμε… Όσο για το δεύτερο σκέλος φαίνεται ξεκάθαρα η πίεση που αισθάνεται για την καρέκλα του. «Χάσαμε γιατί έπρεπε να είμαστε καλύτεροι». Δεν ήσασταν… Αρκετά με το coach «Bullet»…

Πάμε και σε όσα έγιναν στο Βενετόκλειο. Έτσι όπως πήγε το ματς το σημαντικότερο φυσικά και είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό και ακολούθως η επιστροφή του Καλάθη. Το πώς πήγε το ματς λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο. Βλέπετε δεν είναι εύκολο ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό να μπορούν να έχουν την συγκέντρωση που απαιτείται σε τέτοιες συνθήκες.

Ελάχιστες ώρες μετά την ήττα από την Βαλένθια, μία προπόνηση και ταξίδι και ελάχιστες ώρες πριν από την αλλαγή του έτους που άπαντες περιμένουν να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σαφώς και δεν είναι δικαιολογία για μια ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό, που δεν πρέπει να παρουσιάζει αυτό το υποτονικό πρόσωπο, αλλά είναι μια μεγάλη πραγματικότητα. Το θέμα είναι ότι έστω και έτσι, οι «πράσινοι» πέρασαν από το «Βενετόκλειο», παρέμειναν πρώτοι και αήττητοι και… συνεχίζουν.

ΥΓ1: Ο coach Λυκογιάννης ξέφυγε στις δηλώσεις του μετά το ματς. Και μέχρι κάποιο σημείο να είναι δικαιολογημένος λόγω της συναισθηματικής φόρτισης και των παλμών. Ο Κολοσσός έκανε μεγάλη προσπάθεια και έφτασε πολύ κοντά στην νίκη. Αλλά αυτά που είπε για διαιτησίες ανήκουν στην σφαίρα τη… φαντασίας. Και είναι σίγουρο ότι μόλις οι παλμοί πέσουν, ηρεμήσει και δει και πάλι το ματς θα… μετανιώσει για όσα είπε. Και το πιο σωστό είναι αυτό που είπε πως «Ευτυχώς το ματς ήταν τηλεοπτικό».

ΥΓ2: Για… κλείσιμο. Συγκυρία θα μπορούσε να είναι στους πρώτους σου τελικούς να πετύχεις τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Γκιστ, χωρίς τον Μπατίστα και χωρίς τον Παππά και να πάρεις το πρωτάθλημα. Ουδείς όμως είπε ότι ο Ολυμπιακός το πήρε από.. συγκυρίες. Αυτή ήταν είναι και θα είναι η διαφορά των δύο ομάδων….

ΥΓ3: Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία σε όλους… Μακάρι ότι δεν κάναμε το 2017, όποιο όνειρο έμεινε στο… ράφι να πραγματοποιηθεί το 2018. Να ζούμε τις στιγμές και να λειτουργούμε πάντα χωρίς να έχουμε τίποτα δεδομένο…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved