Η ΕΠΟ πέφτει, η Τούμπα νικάει!

Η ΕΠΟ πέφτει, η Τούμπα νικάει!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει στο Onsports για την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στην… μάχη για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι εξελίξεις δικαιώνουν την στάση του ΠΑΟΚ και είναι μία πρώτη νίκη του Δικεφάλου, προς την προσπάθεια κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι φίλαθλοι ζητούσαν εδώ και δεκαετίες να καθαρίσει η βρώμα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο και ίσως ήταν οι μόνοι που το ζητούσαν τόσο επίμονα με συνθήματα, συλλαλητήρια και πορείες. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχει χτυπηθεί πιο πολύ από όλες τις υπόλοιπες, από την διαφθορά στην ΕΠΟ. Οι άλλες μεγάλες κατά καιρούς ευνοήθηκαν από το εκάστοτε σύστημα είτε για μεγάλο, είτε για μικρό χρονικό διάστημα. Η οργή του κόσμου του ΠΑΟΚ, που φώναζε στον προημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα από το πρώτο ημίχρονο, να αποχωρήσει η ομάδα και πολύ πριν φτάσουμε στο πέναλτι μαρς που δεν δόθηκε στον Ρόμπερτ Μακ, μετουσιώθηκε από πράξεις. Πράξεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κάτι που πολλά χρόνια είχε να συμβεί αφού ο Δικέφαλος δεν είχε κάποιον ισχυρό άνθρωπο στο τιμόνι του.

Και φτάσαμε στην συμφωνία της 12ης Απριλίου που θεωρώ πως είναι μια σημαντική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μία πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ, της ελληνικής κυβέρνησης και του Σταύρου Κοντονή και φυσικά της Ελλάδας και όλων των μικρών παιδιών, που θέλουν ένα μέλλον με έναν υγιή επαγγελματικό αθλητισμό και ομάδες πρότυπα για κάθε νέο.

Η πρώτη αυτή οπισθοχώρηση της ΕΠΟ, θα φέρει και άλλες μέχρι το ολικό γκρέμισμα της. Η σύσταση της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να υπάρχει κάτι παραπάνω από αισιοδοξία, για ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης στην ΕΠΟ, αφού μόλις συσταθεί, άνθρωποι-κλειδιά του συστήματος θα παραπεμφθούν και θα απομακρυνθούν ενώ θα μπορεί η επιτροπή να ασχοληθεί και με την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο και να καθαρίσει τον τόπο, κάτι που τόσο καιρό δεν γινόταν με διάφορες εφευρέσεις της ΕΠΟ που ούτε η FIFA δεν ήξερε μέχρι που έγινε όλο αυτό και αναγκάστηκε να έρθει δει από κοντά τα... χάλια μας!

Για να φτάσουμε ως εδώ χρειάστηκε μία κυβέρνηση με πυγμή, ένας υφυπουργός που έφτασε τα πράγματα στα άκρα, ένας μεγαλομέτοχος που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, μία ομάδα που ποτέ δεν ευνοήθηκε από όλους αυτούς που κατηγορεί και έναν κόσμο που είναι η μοίρα του να επαναστατεί κατά του κατεστημένου. Και αν οι απέξω θεωρούν αυτόν τον κόσμο γραφικό η απάντηση έρχεται από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ γεννάει φιλάθλους από τους φιλάθλους του και πολλαπλασιάζεται χωρίς τίτλους (που φυσικά τους έχει και αυτούς ανάγκη) αλλά και από τις τελευταίες εξελίξεις, που προχώρησαν μετά από εκείνο το βράδυ στην θρυλική και πιο καυτή έδρας της χώρας, την Τούμπα, τότε που οι ΠΑΟΚτσήδες αντέδρασαν για άλλη μία φορά στην χυδαιότητα του συστήματος, που εξέφραζε εκείνη την στιγμή ο διαιτητής Παππάς.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved