Μας αξίζει το Grexit και πρέπει να γίνει!

Μας αξίζει το Grexit και πρέπει να γίνει!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει στο Onsports για την απομόνωση που μπορεί να μπει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ποιος ευθύνεται για το Grexit

Μόνο όσοι έχουν συμφέρον, από αυτό το άθλιο ποδόσφαιρο που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως στον Έλληνα φίλαθλο αλλά και τα μικρά Ελληνόπουλα (μιας και μιλάμε για αθλητισμό), μπορούν να συντηρούν ακόμα και τώρα, αυτήν την κατάσταση και μάλιστα να μην κάνουν απολύτως τίποτα, παρόλο που κινδυνεύουμε να μπούμε στην απομόνωση. Ήταν φυσικά απόλυτα φυσιολογικό, όποιος τολμούσε να αλλάξει τα πράγματα, να δεχτεί πόλεμο και ο Σταύρος Κοντονής όπως βλέπετε δέχεται επίθεση, καθώς όλο αυτό το σάπιο κατεστημένο, προσπαθεί να ρίξει σε αυτόν, την ευθύνη για το Grexit, που είναι προ των πυλών.

Όμως ποιος πραγματικά φταίει που φτάσαμε ως εδώ ή μήπως δεν ισχύει ότι εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο θυμίζει περισσότερο Αφρική παρά Ευρώπη; Σκάνδαλα, στημένοι αγώνες, διεφθαρμένοι διαιτητές, βία, επεισόδια, γήπεδα χωράφια, ποδοσφαιριστές μέτριοι, προϊόν κακό και ταυτόχρονα εκατομμύρια ευρώ που πάνε σε συγκεκριμένες τσέπες χωρίς κανένα αντάλλαγμα στην κοινωνία. Κι όμως όλα είναι ξεκάθαρα: Υπάρχει μία εγκληματική οργάνωση αυτή την στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μέλη που κατηγορούνται πως συμμετέχουν σε αυτήν, βρίσκονται στην ΕΠΟ.

Εκεί δεν πρέπει να συγκεντρωθούμε; Δεν είναι λογικό μία κυβέρνηση να πρέπει να μεσολαβήσει ώστε να εξυγιάνει την Ομοσπονδία; Επίσης αλήθεια δεν είναι ότι πολλοί παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν μπερδέματα με την δικαιοσύνη ή μήπως είναι ψέματα ότι διαιτητές μπλέκονται σε διάφορα σκάνδαλα κατά καιρούς; Άρα λοιπόν κάτι πρέπει να γίνει και αυτό είναι να καταστραφούν όλα αυτά. Αυτοί άλλωστε και μόνο αυτοί είναι που φέρνουν την χώρα λίγο πριν την απομόνωση της και όχι ο Κοντονής. Και αν δεν εξαφανιστούν με την παρέμβαση της Πολιτείας, ούτε ακόμα και με την απειλή ενός Grexit, τότε ίσως το να γίνει πράξη το Grexit, να είναι η μόνη λύση. Και η ευθύνη θα βαραίνει αυτούς που έχουν καταντήσει την ΕΠΟ έτσι όπως την έχουν καταντήσει και κανέναν Κοντονή.

Μια χαρά το βλέπω λοιπόν το Grexit γιατί πολύ απλά αυτό αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό αξίζει και η ΕΠΟ, αυτό αξίζουν οι περισσότεροι Έλληνες που δεν έκαναν τίποτα που τόσα χρόνια υπήρχε αυτή η κατάσταση, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτά το διεφθαρμένα πρωταθλήματα και αυτό αξίζουν και όλες οι κυβερνήσεις οι προηγούμενες, που δεν έκαναν τίποτα και όσοι τους ψήφιζαν. Grexit λοιπόν και για έναν λόγο παραπάνω: Γιατί ακόμα και τώρα τα αδίστακτα αφεντικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν κάνουν τίποτα για να γλιτώσουν την Ελλάδα, προτιμώντας την θέση τους αλλά και να μην υπάρξουν απώλειες σε όλο αυτό, που έχουν στήσει. Grexit και πάλι Grexit λοιπόν.

Αυτό μας αξίζει εκτός αν λειτουργεί τίποτα σωστά όπως σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης και δεν το ξέρω. Και αν όλοι αυτοί που φωνάζουν για εξυγίανση, από τις ομάδες μέχρι και τον ίδιο Υφυπουργό κάνουν πίσω την τελευταία στιγμή, φοβούμενοι μην χάσουν έστω τα λίγα που κερδίζουν, τότε, θα είναι και αυτοί άξιοι της μοίρας τους.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved