Μοναδική εμφάνιση της Βίσση στο REX
Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της στο REX η Άννα Βίσση, η οποία επεφύλασσε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις στο κοινό της.
Το show «ΔΩΔΕΚΑ» ξεκίνησε ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί και η ίδια, και ακολούθησαν μεταμορφώσεις πάνω στη σκηνή, «ιδιαίτερες» ενορχηστρώσεις, ενώ η Ελληνίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε τις γνωστές μπαλάντες της με συνοδεία πιάνου και άρπας.
Καλεσμένη της Βίσση ήταν το μεγάλο όνομα της ελληνικής μουσικής, Μαίρη Λίντα, η οποία έδωσε άλλο αέρα στο πρόγραμμα με τις χαρούμενες μουσικές των 60’ς του Μανώλη Χιώτη και τα μαθήματα mambo που έκανε on stage στη Βίσση.
Το πρόγραμμα απογειώνουν και οι Wedding Singers, μια μπάντα αγοριών που ξεσηκώνουν τον κόσμο με τα πιο δημοφιλή και σημαντικά τραγούδια από την disco, synth, pop, rock & rock’ n’ roll σκηνή της δεκαετίας του 80 και του 90.
Η Άννα Βίσση έγινε ένα με τους θαυμαστές της και έφτασε να τραγουδάει μέχρι και στον 2ο εξώστη, προκειμένου να την απολαύσουν όλοι. Από την πρεμιέρα της τραγουδίστριας δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Καρβέλας με τη σύζυγό του, Ανίτα Πάνια, ενώ παρευρέθηκαν και ο Θανάσης Πάτρας με τη γυναίκα του, Κατερίνα Παγώνη, η Σάσα Σταμάτη με τον Τάσο Θεοδώρου και αρκετοί άλλοι επώνυμοι.
Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv για το θέμα «Η Άννα Βίσση του χθες και του σήμερα σ’ ένα ανατρεπτικό show! (φωτό)»