ΠΑΟ τραλαλά, Λέτο... τραλαλό!

ΠΑΟ τραλαλά, Λέτο... τραλαλό!

Τζεσικόπουλα καλή εβδομάδα!

Ποιος Τιάγκο, ποια Πετρουλάκη, ποιο Dancing on Ice… ο Παναθηναϊκός είναι «τραλαλά», είναι «τραλαλό» και έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Γιάννη τ’ακούς;

Τι «ζούμπα» ήταν αυτή που χόρεψε ο Λέτο και η «πτωχή» των «πράσινων» σχολή; Όπου «ζούμπα» για όσους δεν παρακολουθούν την Ελένη Πετρουλάκη σύζυγο του Ίλια για να μην ξεχνιόμαστε, είναι χορός που κουνάμε τον κωλαράκο μας και χάνουμε καμιά 500 θερμίδες τη φορά. Αυτό λοιπόν το χόρεψαν και το... κούνησαν καλά τα πιπίνια του Φερέιρα και αυτός ο «τρομοκράτης» ο Κουίνσι (τι φάτσα!).

Μην σας πω ότι ο Λάτσιος σκέφτεται για το έτερο Dancing της... άνοιξης να κάνει πρόταση στο Σεμπάστιαν, έχει να πάρει δεκάρια από τον Κωστάλα για το... μπα-ΛΕΤΟ, ουουουουουουο! Από εκεί και πέρα, αφού την βάζετε που τη βάζετε την Μπαλατσινού παρουσιάστρια, βάλτε της εκεί και κανένα παγοπέδιλο στο τρέιλερ. Τι μου την λανσάρετε λες και παρουσιάζει το Next Top Model?! Παράλογο?!

Και για να πάμε στα πιο σοβαρά θέματα αφού σας πω ότι δεν βλέπω τον Πρίγκηπα να προλαβαίνει το ματς με την ΑΕΚ παρά τις υπερπροσπάθειες του « τιτάνα», θα τολμήσω να αναφερθώ στη νέα παρουσία που ευελπιστεί όλη η σόουμπιζ και ο αντρικός πληθυσμός να βρίσκεται σύντομα στο ΟΑΚΑ!

Η αλήθεια είναι ότι η πολιτική σκηνή της χώρας αυτής με... ιντριγκάρει αφάνταστα όταν συνδέεται δε, με τη στρογγυλή θεά με απογειώνει! Λοιπόν, αγαπουλίνια μου αυτά τα VIP του Παναθηναϊκού το ξέρω είναι πολύπαθα. Από το «πατρικό» μοντέλο της επίσημης εστεμμένης, τα δεδομένα θα χρειαστεί να αλλάξουν σε ένα ακόμα πιο πολυ«μ»αμικό σχήμα, πιο αραβικό ίσως. Όπως και να έχει η Στέλλα Μπεζαντάκου θα έχει σίγουρα μια θέση εκεί, όπως άλλωστε έχει στις καρδιές όλης της χώρας. Εξάλλου είναι αλησμόνητα τα βράδια που μας κράτησε συντροφιά μέσω του «Bar».

Αν πάλι δεν θυμάστε και αναρωτιέστε «ΠΩΣ» η Στέλλα θα κάνει τέτοια στροφή στην... ποιότητα. Θα σας θυμίσω το LOVE story του 2008 και το γράμμα της αοιδούς στον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, γνωστό για τις... τούμπες του στο χόρτο. Χάρη στη Στέλλα ο βετεράνος Δραμινός ποδοσφαιριστής και προπονητής Σταύρος Δαΐλάκης επέστρεψε στην τότε Κ.Ο της Ν.Δ και γενικά της χρωστά ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ... χάρη.

Θεωρώ βέβαιο ότι ο Δαΐλάκης θα είναι στο Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟ, οπότε και πρέπει άμεσα να αλλάξουν οι στίχοι του «Θέλω τραλαλα, θέλεις τραλαλό». Να δώσω κι εγώ μια ιδέα βρε αδερφέ:

Θέλεις τρα-λα-λά, θέλω τρα-λα-λό,

Πρωτάθλημα θα πάρω με Λέτο αρχηγό!

Θέλεις τρα-λα-λά, θέλω τρα-λα-λό,

Ο Τσάκας να μου τάζει, το πριμ το αραβικό!

Θέλεις τρα-λα-λά,θέλω τρα-λα-λό,

Σκέφτομαι τον Πρίγκηπα και πάω τελικό.

Θέλεις τρα-λα-λά, θέλω τρα-λα-λό,

Δεν θέλω Ροναλντίνιο, μα τον ίδιο το ΘΕΟ!

ΥΓ1. Γιατί οι παίκτες του Ολυμπιακού όταν κάνουν τείχος κοιτάνε το τέρμα; Για να μη χάσουν το θέαμα... (ονόματα δεν λέμε!)

ΥΓ2. Εγώ πάντως από τον Ροναλντίνιο... που έχει στραβά δόντια, προτιμώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο που φοράει και σκουλαρίκι και τα χώνει τα μπινελίκια του!

ΥΓ3. Απαράδεχτη δήλωση του Ερνέστο: «Η ήττα ήταν ατύχημα». Ναι; Και ποιος χτύπησε;Η ήττα δεν είναι κυτταρίτιδα της J.Lo, Ερνέστο μου! Πρόεδρεεεεε... μάζεψτον!

Αυτάάάάάάά...και θυμηθείτε ότι δεν είμαι κακιά, απλά με σχεδίασαν έτσι!

Σας φιλώ τρελά!

JESSICA

Jessica@onsports.dpg.gr



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved