Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να γίνει σταρ

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να γίνει σταρ

Το «Bleacher Report» ετοίμασε αφιέρωμα στον Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο οποίος μίλησε για την πρώτη του σεζόν στο Dominican, τον διάσημο αδερφό του και όχι μόνο.

Οι Αμερικάνοι κρέμονται από τα χείλη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Άμα πει κάτι είναι νόμος. Και από τη στιγμή που δήλωσε ότι ο μικρότερος αδερφός του Άλεξ (υπάρχει και ο Κώστας), θα γίνει καλύτερος από αυτόν, το  το «Bleacher Report» ετοίμασε αφιέρωμα στον μικρότερο της οικογένειας.

Στις πρώτες του κουβέντες, ο Άλεξ αναφέρθηκε στον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, λέγοντας: «Έχει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι μου. Με καθοδηγεί και στη ζωή, καθώς με αφήνει να δω τι είναι σωστό και τι λάθος, αλλά και στο μπάσκετ. Με σπρώχνει να συνεχίζω».

Μάλιστα, ο νεαρός άσος αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που... παρουσίασε ένα διαφορετικό, πιο αυστηρό πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» δεν ήταν χαρούμενος μετά από ένα βράδυ όπου ο Άλεξ άργησε να επιστρέψει στο σπίτι χωρίς να ειδοποιήσει. Έτσι, ο Γιάννης πήρε μαζί του την επόμενη μέρα τον μικρό αδερφό στις εγκαταστάσεις των Μπακς και τον οδήγησε στο παρκέ, δίπλα στο ειδικό μηχάνημα που δίνει πάσες στους παίκτες. Τον άφησε εκεί και του είπε να σουτάρει συνέχεια, μέχρι να επιστρέψει. Μετά από περίπου τρεις ώρες (!) ο Γιάννης γύρισε και είδε τον Άλεξ να σουτάρει ακόμα, με τον νεαρό άσο να παίρνει το μάθημά του και να τονίζει πως «τον μίσησα γι'αυτό».

Στη συνέχεια, ο Άλεξ αναφέρθηκε στην επιλογή του να αγωνιστεί στο Dominican, όπου φέτος, στην πρώτη του σεζόν, αγωνίζεται λίγο και μετρά 3,4 πόντους μέσο όρο.

«Ήξερα πως έπρεπε να θυσιάσω κάποια πράγματα για να έρθω εδώ, όπως ο χρόνος συμμετοχής μου. Ξέρω πως το συγκεκριμένο σχολείο θα με κάνει καλύτερο. Οπότε, το επέλεξα και ξέρω πως πρέπει να περιμένω την σειρά μου. Είναι μία εμπειρία εκμάθησης. Προσπαθώ να προσαρμοστώ γιατί είναι η πρώτη μου χρονιά από τον πάγκο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Bleacher Report», ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έχει τρομερές προοπτικές, που μπορούν να τον φέρουν στο επίπεδο του σούπερσταρ. Το κείμενο καταλήγει:

«Το μπάσκετ κυλά στο... αίμα των Αντετοκούνμπο, που έχουν ήδη βγάλει δύο επαγγελματίες παίκτες, τον Γιάννη και τον Θανάση, που παίζει στην Ισπανία. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που έπαιξε στο Dominican, βρίσκεται στο Κολέγιο του Dayton. Όλα τα αδέρφια πρέπει να εξελιχθούν στο physical κομμάτι. το οποίος έχει δημιουργήσει και τον ενθουσιασμό για αυτό που μπορεί να γίνει ο Άλεξ στο μέλλον».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved