Κωλέτσης: «Αξίζει την άνοδο η Νίκη Αμαρουσίου»

Κωλέτσης: «Αξίζει την άνοδο η Νίκη Αμαρουσίου»

Αποφασισμένος να… ματώσει για τη Νίκη Αμαρουσίου, ώστε να τη βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους της, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κωλέτσης.

Ο νεαρός τεχνικός επέστρεψε στην ομάδα ύστερα από πέντε χρόνια και στόχος του δεν είναι άλλος από το να καταφέρει να την ανεβάσει στη Β’ Εθνική, όπως ήταν εξ αρχής ο φετινός στόχος της, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την επιστροφή του στη Νίκη Αμαρουσίου: «Η Νίκη Αμαρουσίου είναι το... δεύτερο σπίτι μου. Από τη στιγμή που μου έγινε πρόταση από τη διοίκηση να επιστρέψω και να αναλάβω την τεχνική ηγεσία δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να πω «όχι». Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα και το τι βρήκε ίδιο από την τελευταία θητεία του, πριν από πέντε χρόνια: «Στη Νίκη έχω πολλούς φίλους από τα παλιά. Επιστρέφοντας, ήξερα ότι έρχομαι σε ένα οικείο για εμένα περιβάλλον. Με τον πρόεδρο, Αντώνη Τσέκενη, συνυπήρχαμε και συνεργαστήκαμε και στην προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα (2007-2009), όπως και με τον αρχηγό Βασίλη Κοντογιάννη, τον Ανδρέα Τσέκενη και τον Άρη Γιατράκο, τους οποίους είχα και τότε παίκτες μου. Φυσικά, επειδή δεν έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, αρκετά από τα πρόσωπα στη Νίκη Αμαρουσίου έχουν μείνει ίδια, γεγονός που κάνει ευκολότερη την προσαρμογή μου. Η οργάνωση παραμένει όπως τη θυμόμουν, σε εξαιρετικό επίπεδο, ενώ έχει κάνει κι ακόμα περισσότερα βήματα προόδου. Ένα από τα πράγματα που έχουν αλλάξει είναι η έδρα. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι εδώ που τώρα βρίσκεται το κλειστό της Κοκκινιάς, αυτό το γήπεδο-«στολίδι», βρισκόταν το ανοικτό γήπεδο που προπονούσα τις ακαδημίες της Νίκης πριν από αρκετά χρόνια».

Για τις πρώτες σκέψεις του, από όταν ανέλαβε την ανδρική ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου: «Κατ’ αρχάς, από τη στιγμή που η Νίκη Αμαρουσίου μου έδειξε ότι με πιστεύει κι αισθάνθηκα ότι η ομάδα χρειάζεται τη βοήθειά μου, δεν υπήρχε περίπτωση να μη βάλω πλάτη και να «ματώσω» ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι της. Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου. Να βοηθήσω, δηλαδή, την ομάδα μου, σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Εξάλλου, παρακολουθούσα στενά όλα αυτά τα χρόνια την πορεία της, οπότε γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα. Από εκεί και πέρα, αισθάνομαι τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο και οργανωμένο σωματείο, το οποίο δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα».

Για το φετινό ρόστερ της Νίκης Αμαρουσίου: «Αναμφίβολα, το ρόστερ μας είναι ποιοτικότατο, είναι ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας, με πολύ έμπειρα παιδιά που κουβαλούν παραστάσεις υψηλού επιπέδου, από Α1, Α2 και Β’ Εθνική. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και θεωρώ ότι αυτό το υλικό αξίζει την άνοδο και για αυτό θα δώσουμε τα πάντα ώστε να τα καταφέρουμε».

Για τους στόχους που υπάρχουν: «Ο στόχος που τέθηκε από την αρχή της σεζόν από τη διοίκηση ήταν η άνοδος και παραμένει ο ίδιος. Δεν παρεκκλίνουμε καθόλου από αυτόν. Αυτό που είπα στα παιδιά ήταν ότι πάμε να τα δώσουμε όλα, να υπερβάλλουμε εαυτόν, για να κατακτήσουμε την άνοδο. Θεωρώ ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να το κατορθώσουμε. Επίσης, αυτό που έθεσα ως επιπλέον στόχο είναι να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και να φεύγουμε από το γήπεδο κάθε ημέρα χαρούμενοι».

Για το νικηφόρο ντεμπούτο του με το Μανδραϊκό: «Τα παιχνίδια έπειτα από διακοπή είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα και απαιτούν προσοχή. Εμείς, ωστόσο, είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά, βγάλαμε με επιτυχία στο παρκέ όσα δουλέψαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, παρουσιαστήκαμε σοβαροί απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα όπως ο Μανδραϊκός και φθάσαμε σχετικά εύκολα στη νίκη. Το βασικότερο είναι ότι ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι και το χάρηκε και ο κόσμος που γέμισε το κλειστό της Κοκκινιάς. Πλέον, επικεντρωνόμαστε στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την ιστορική Νήαρ Ηστ».

Για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής: «Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με πολύ δυνατές ομάδες, όπως ο Έσπερος ΑΟΠΑ, η Ένωση Ιλίου, η Ζάκυνθος, η Πεντέλη, με ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία στο άθλημα, όπως η Νήαρ Ηστ του μεγάλου Τόλη Καρνέση, ο οποίος αποτελεί ζωντανή ιστορία της ομάδας του, ενώ δεν λείπουν και οι ομάδες-έκπληξη, όπως ο Προμηθέας Χαλανδρίου. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, πράγμα που γίνεται αντιληπτό και από τους σπουδαίους προπονητές που εργάζονται στην κατηγορία (Καρνέσης, Πανούλιας, Κεσσαπίδης, Μπεκές, κ.λπ.), με τελευταία την... προσθήκη του Γιώργου Σκαραφίγκα. Κάτι δείχνουν όλα αυτά για το επίπεδο της κατηγορίας».



Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved