ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Τσαπρούνης

ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Τσαπρούνης

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Κώστας Τσαπρούνης.

Ο 20άχρονος σέντερ υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου, κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να πορευτεί για σημαντικό χρονικό διάστημα χωρίς εκείνο στη διάθεσή της. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η πορεία της αποθεραπείας του, εάν δηλαδή θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση ή θα προτιμήσει να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή… Εξάλλου, στην τελευταία νίκη της «Ένωσης» επί του Δούκα, αλλά και στους φιλάθλους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καπετζόγλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ». Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί του Δούκα: «Ο Δούκας ήταν ανταγωνιστικός. Μας δυσκόλεψε. Πιστεύω ότι από την αρχή ξέραμε ότι θα κερδίσουμε. Όταν μπήκαμε στο γήπεδο βρήκαμε, πάντως, ισχυρή αντίσταση. Βέβαια, στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, κάναμε αυτά που μας είχε πει ο προπονητής μας και τα καταφέραμε. Είναι γεγονός ότι πήγαμε για ακόμη μία φορά καλά στην άμυνα. Η άμυνα κερδίζει τα παιχνίδια άλλωστε. Γενικότερα, όμως, έχουμε δουλέψει σε όλους τους τομείς. Έχουμε δουλέψει σκληρά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Προσπαθούμε πολύ στις προπονήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κι αυτό θα φαίνεται όλο και περισσότερο στους αγώνες. Θα το δείτε…».

Για τον τίτλο του φαβορί που κουβαλάει η ΑΕΚ: «Αυτό ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο. Από εκεί και πέρα, αυτό αποτελεί και ένα μεγάλο κίνητρο παραπάνω για τους αντιπάλους μας, οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν το φαβορί. Τέλος πάντων, όλοι μας ξέρουμε πού είμαστε, ποιοι είμαστε και τι πρέπει να κάνουμε. Σας είπα και προηγουμένως, Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Φαίνεται στο γήπεδο. Και θα φαίνεται ακόμη περισσότερο στην πορεία».
Για το ρόλο του στην ομάδα: «Εννοείται πως είναι δικό μου θέμα το πόσο θα βελτιωθώ και πόσο θα πείσω εκείνους που με επέλεξαν, ώστε να κερδίσω περισσότερο χρόνο στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, ξέρω σε ποια ομάδα έχω έλθει. Είναι μεγάλη μου τιμή, αλλά και κέρδος μαζί που έχω μπροστά από μένα έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Πραγματικά, χαίρομαι που παίζω μαζί τους. Κερδίζω ήδη πολλά με την παρουσία μου στην ΑΕΚ. Επομένως, ζητούμενο για εμένα είναι τα δίνω όλα σε κάθε φάση στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν έχω συγκεκριμένη προτίμηση σε κάποιο ρόλο. Και νομίζω ότι αυτό δεν βρίσκεται στο μυαλό κανενός».

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: «Θέλουμε πολύ τον κόσμο δίπλα μας. Ποια είναι η δυναμική του κόσμου της ΑΕΚ είναι γνωστή. Τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ περνάει δύσκολες ημέρες, κυρίως στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει απογοήτευση. Ίσως, το μυαλό των οπαδών της ΑΕΚ να είναι στραμμένο εκεί. Ίσως, πάλι αρκετοί να μην έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της Β’ Εθνικής. Είναι αυτό, που λέμε «δεν της πάει η κατηγορία». Και έτσι είναι. Αξίζει στην ΑΕΚ να βρίσκεται πιο ψηλά. Είναι τεράστιο μέγεθος. Βέβαια, ο κόσμος μας ήταν ιδιαίτερα θερμός στον αγώνα με το Δούκα στο Μαρούσι και πιστεύω ότι θα μας στηρίξει και σε άλλα ματς. Τον χρειαζόμαστε. Είναι διαφορετικά με τον κόσμο στο πλευρό μας».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved