Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Τραυματισμός για Στέφεν Κάρι

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Τραυματισμός για Στέφεν Κάρι

Πρόωρα αποχώρησε ο Στέφεν Κάρι από τον χθεσινό αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ακολούθησαν ακτινογραφίες, που επιβεβαίωσαν τοποθέτηση του βασικού πλέι-μέικερ του Στιβ Κερ περί μικροτραυματισμού, οπότε αναμένεται να δώσει το παρών στο αυριανό ματς (03/12, 05:30) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «ORACLE Arena». Χθες έπαιξε και ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (γόνατο), ο οποίος πήρε ουσιαστικό αγωνιστικό ρόλο πιστοποιώντας πως είναι πλέον στο 100%. Αντίθετα, ο Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) έμεινε έξω, αλλά φαίνεται πως θα παίξει στο αυριανό ματς ως αναπληρωματικός πίσω από τον Χάρισον Μπαρνς και τον Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος επανέλαβε πως δουλεύει καθημερινά, ώστε να βελτιωθεί στα σουτ τριών πόντων. Από την άλλη θα λείψουν εκ νέου οι Άαρον Γκόρντον (πόδι) και Ντέβιν Μαρμπλ (ώμος).

Σε άλλο αυριανό ματς (03/12, 04:00), οι Ιντιάνα Πέισερς δοκιμάζονται στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς χωρίς τους Πολ Τζορτζ (πόδι) και Τζορτζ Χιλ (γόνατο), αλλά ο Ρόι Χίμπερτ (αστράγαλος) «έβγαλε» τη σημερινή προπόνηση του Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος εκτίμησε πως ο βασικός σέντερ του θα είναι στη διάθεσή του για τον αυριανό αγώνα. Στα των «ήλιων», ο Αϊσάια Τόμας (αστράγαλος) συμπλήρωσε σερί τριών απουσιών χάνοντας το χθεσινό παιχνίδι με τους Μάτζικ, οπότε κρίνεται αμφίβολος για το αυριανό. Επίσης, ο Ντε Μάρκους Κάζινς (ίωση) έχασε το χθεσινό ματς των Σακραμέντο Κινγκς με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφού και Νικ Καλάθη δημιουργώντας σερί δύο αποκλεισμών.

Μάλιστα απουσίασε και από τη σημερινή προπόνηση του Μάικ Μαλόουν, ο οποίος εξέφρασε ελπίδα για επιστροφή του βασικού σέντερ του στο πρωινό ζέσταμα ενόψει του αυριανού αγώνα (03/12, 05:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Sleep Train Arena». Αντίθετα, οι Ρούντι Γκέι (αχίλλειος τένοντας), Ντάρεν Κόλισον (τετρακέφαλος) και Ραμόν Σέσιονς (γόνατο) έπαιξαν χθες όντας μακριά από το 100%, οπότε λογικά θα αγωνιστούν και αύριο. Στα των «πτερόσαυρων», ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (πόδι) είναι στο περιθώριο, ενώ ο Ντουέιν Κέισι κάλυψε το κενό του στο αρχικό σχήμα με τον Γκρέιβις Βάσκεθ στο χθεσινό παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ακόμα, από χθες γύρισε στα παρκέ ο Τάιλερ Χάντσμπροου (ώμος).

Παράλληλα, ο Αμίρ Τζόνσον υπέστη νέα υποτροπή στο ταλαιπωρημένο πόδι του και ίσως προφυλαχθεί εκ νέου στον αυριανό αγώνα με τους «βασιλιάδες», που επανέφεραν τον Έρικ Μόρλαντ στο βασικό ρόστερ τους ύστερα από νέο υποβιβασμό στους Ρένο Μπίγκχορνς του NBDL. Τέλος, ο πρώην φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς και Σικάγο Μπουλς, Τζο Αλεξάντερ, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της περασμένης εβδομάδας στην D-League, όπου φορά τη φανέλα των Σάντα Κρουζ Ουόριορς, θυγατρική ομάδα των «πολεμιστών».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved