Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Η βραδιά του Ουολ

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Η βραδιά του Ουολ

Το φετινό ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Τζον Ουολ, αφού υπολογίζεται για τον αγώνα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με τους Ατλάντα Χοκς στο «Verizon Center».

Η πρώτη επιλογή του ντραφτ του 2010 δείχνει εντελώς απελευθερωμένος από τους πόνους στο γόνατο. Συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και το ιατρικό επιτελείο των ουραγών της Ανατολής έδωσε το «OK», ώστε να παίξει απόψε (13/01, 02:00) ο Ουολ. Εντούτοις, ο πρώην πλέι-μέικερ του Κεντάκι θα αντιμετωπίσει χρονικό περιορισμό σε αρκετά παιχνίδια, μέχρι να επανακτήσει επιθυμητό αγωνιστικό ρυθμό.

Άλλωστε ο βασικός «άσος» των Ουίζαρντς απέχει από το ξεκίνημα της σεζόν, όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Εκτιμήθηκε αρχικά πως θα είναι έτοιμος τον Δεκέμβριο, αλλά η επιστροφή του καθυστέρησε εξαιτίας απρόσμενων επιπλοκών στον τραυματισμό του. Πλέον φαίνεται πως έχει τη δυνατότητα παρουσίας 25 λεπτών ανά ματς, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Ράντι Ουίτμαν.

Αντίθετα, αποκλείστηκε ο Τζόρνταν Κρόφορντ την ύστατη ώρα, αφού ο 24χρονος γκαρντ δεν προπονήθηκε ούτε χθες (11/01), ούτε σήμερα, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Σε καλύτερη κατάσταση είναι οι Νενέ, Καρτιέρ Μάρτιν και Τρέβορ Μπούκερ, που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι εναντίον των Χοκς πλην απροόπτου.

Ακόμα, οι «πρωτευουσιάνοι» εντάχθηκαν στην «κούρσα» για τον Ρούντι Γκέι, όπως αναφέρουν βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες. Ειδικότερα, οι Ουίζαρντς και οι Λος Άντζελες Κλίπερς αποτελούν τους νεότερους μνηστήρες του πρώτου σκόρερ των εκπρόσωπων του Τενεσί, ο οποίος προορίζεται για ανταλλαγή πριν από τη λήξη της προθεσμίας της 21ης Φεβρουαρίου. Δεν έχουν γνωστοποιηθεί, πάντως, το περιεχόμενο της προσφοράς των «μάγων».

Από την πλευρά τους, τα «γεράκια» ευνοήθηκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο από την επιστροφή του Ντέβιν Χάρις, αλλά ο Άντονι Μόροου είναι ακόμα στο περιθώριο εξαιτίας τραυματισμού. Η παρουσία του 27χρονου γκαρντ στο αποψινό ματς παραμένει αμφίβολη, ενώ ο Ντι Σόουν Στίβενσον αναμένεται να γυρίσει στην πεντάδα του Λάρι Ντρου ύστερα από τη χθεσινή προληπτική απουσία του. Θυμίζουμε πως ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ ξεκουράζεται για ένα ματς από το ξεκίνημα της σεζόν, όταν οι Χοκς έχουν δύο σε διάστημα 24 ωρών.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved