Έγινε η εγχείρηση στον Χάουαρντ

Έγινε η εγχείρηση στον Χάουαρντ

Αποδεσμεύτηκε από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς και ο Τζος Χάουαρντ αποκλείστηκε από την υπόλοιπη σεζόν εξαιτίας νέου σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, που πιστοποιήθηκε με τη χθεσινή (09/01) σχετική επέμβαση.

Άλλωστε είχε προγραμματιστεί χειρουργείο για τον άτυχο 32χρονο Αμερικανό. Για αυτό βρέθηκε στον κατάλογο των waivers από τους «λύκους», πριν από ένα μήνα. Στο μεσοδιάστημα ακολούθησε θεραπευτική αγωγή, ώστε να προετοιμαστεί, όσο αυτό είναι δυνατό, για τη σοβαρή επέμβαση στο γόνατο. Παράλληλα έγινε unrestricted free agent.

Σημειώνουμε ως ο Χάουαρντ είχε υποβληθεί σε αντίστοιχη επέμβαση τον Μάρτιο του 2010. Τότε η ρήξη μηνίσκου είχε προκαλέσει αγωνιστική αποχή διάρκειας σχεδόν ενός έτους. Ίσα που πρόλαβε να επιστρέψει υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με τους Γιούτα Τζαζ το 2011-12 και με τους Τίμπεργουλφς το 2012-13, πριν υποστεί νέο τραυματισμό στο γόνατο.

Όπως την πρώτη φορά, έτσι και στην προκειμένη, o NBA All Star του 2007 δείχνει αποφασισμένος να γυρίσει στα παρκέ. Προφανώς, όμως, θα προηγηθεί πολύμηνη αποθεραπεία, αν και η δεύτερη επέμβαση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Ενδέχεται, πάντως, να δοκιμάσει εκ νέου την τύχη του στον «μαγικό» κόσμο από το ξεκίνημα του 2013-14.



Μπαρτσελόνα: Αφήνει και πάλι το «Καμπ Νου»
Μπαρτσελόνα: Αφήνει και πάλι το «Καμπ Νου»
ΑΕΚ – Τσέλιε: Τα highlights της ρεβάνς για τους «16» του Conference League
ΑΕΚ – Τσέλιε: Τα highlights της ρεβάνς για τους «16» του Conference League
Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ κρατάει στο χέρι της τη 10η θέση για την Ελλάδα
Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ κρατάει στο χέρι της τη 10η θέση για την Ελλάδα
Europa League: Τα ζευγάρια των προημιτελικών
Europa League: Τα ζευγάρια των προημιτελικών
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved