Μπόστον Σέλτικς: Βασικός ο Λεάντρο Μπαρμπόσα

Μπόστον Σέλτικς: Βασικός ο Λεάντρο Μπαρμπόσα

Την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του θα εκτίσει σήμερα ο Ραζόν Ρόντο των Μπόστον Σέλτικς, που μάλλον θα ξεκινήσουν με τον Λεάντρο Μπαρμπόσα.

Οι «κέλτες» υποδέχονται (01/12, 02:30) τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν την απώλεια του Ρόντο. Δεν υπάρχει άλλος «καθαρός» πλέι-μέικερ στο ρόστερ, οπότε ο 29χρονος Βραζιλιάνος είναι αυτός που θα πάρει θέση στη βασική πεντάδα. Μαζί με τον Τζέισον Τέρι θα αναλάβει τα οργανωτικά καθήκοντα, ενώ οι Πολ Πιρς και Κέβιν Γκαρνέτ θα προσπαθήσουν να φορτώσουν το αντίπαλο καλάθι και να οδηγήσουν την ομάδα τους στο 9-7.

Το αρνητικό, για τους εκπρόσωπους της Μασαχουσέτης, είναι πως οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές εξαιτίας της απουσίας του 26χρονου πλέι-μέικερ. Πάντως ο Ντοκ Ρίβερς και οι συνεργάτες του γνώριζαν πως δεν έχουν άλλο «άσο» στο 15μελές δυναμικό. Άλλωστε το αποφάσισαν από κοινού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Εν τω μεταξύ επανέφεραν τον Κρις Τζόζεφ στο βασικό ρόστερ. Ο 23χρονος σμολ φόργουορντ έδωσε δύο παιχνίδια με τους Μάιν Ρεντ Κλος στην D-League, στα οποία σημείωσε μέσους όρους 25.5 πόντων, 7.5 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ, 2.0 κλεψιμάτων και 1.0 μπλοκ.

Αντίθετα, οι Μπλέιζερς προτίθενται να στείλουν κάποιος νεαρούς παίκτες στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του NBA μέσω των Αϊντάχο Σταπίντ. Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι οι Βίκτορ Κλαβέρ, Τζόελ Φρίλαντ, Ουίλ Μπάρτον και Νόλαν Σμιθ. Πλην του Σμιθ, οι υπόλοιποι είναι rookies. Όλοι αποτελούν εναλλακτικές λύσεις του Τέρι Στοτς.



ΑΕΛ: Με Σουρλή η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ
ΑΕΛ: Με Σουρλή η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ
Γιαννακόπουλος: Μήνυμα κούπας για Παναθηναϊκό AKTOR μετά την αύξηση του «ερυθρόλευκου» σερί
Γιαννακόπουλος: Μήνυμα κούπας για Παναθηναϊκό AKTOR μετά την αύξηση του «ερυθρόλευκου» σερί
Μπαρτζώκας: «Τεράστιο βάρος για την ομάδα να πάμε στο Final 4»
Μπαρτζώκας: «Τεράστιο βάρος για την ομάδα να πάμε στο Final 4»
Χέιζ - Ντέιβις: «Δεν μου επιτράπηκε να κάνω την ρουτίνα μου από τον Ολυμπιακό»
Χέιζ - Ντέιβις: «Δεν μου επιτράπηκε να κάνω την ρουτίνα μου από τον Ολυμπιακό»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved