Τζουάν Χάουαρντ: «Θέλω και άλλο μπάσκετ»

Τζουάν Χάουαρντ: «Θέλω και άλλο μπάσκετ»

Παρά τα 39 του, ο Τζουάν Χάουαρντ δείχνει πως θα συνεχίσει την καριέρα του συμπληρώνοντας 19 σεζόν στο ΝΒΑ!

Μάλιστα πέρσι κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα, οπότε το συγκεκριμένο κίνητρο δεν υπάρχει πια. Ο Χάουαρντ είναι ο πρώτος παίκτης, που κατακτά τον παρθενικό τίτλο στον «μαγικό» κόσμο, στη… 18η σεζόν. Παλιότερα είχε γίνει ο πρώτος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο εκατό εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτά ανήκουν πλέον στην ιστορία και αυτό που εκκρεμεί είναι η απόφασή του, που αφορά τη συνέχιση ή μη της καριέρας του. Ακόμα δεν έχει καταλήξει, αλλά ο Χάουαρντ προπονείται κανονικά. Ενδεικτικά ήταν ο πρώτος παίκτης των Μαϊάμι Χιτ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

«Έχω ακόμα φαγούρα για μπάσκετ. Έχω ακόμα το πάθος και την αγάπη. Το σημαντικότερο είναι πως θέλω να διατηρήσω τη φυσική μου κατάσταση, είτε συνεχίσω, είτε όχι. Θέλω να είμαι έτοιμος, όταν πάρω την απόφασή μου» δήλωσε ο σχεδόν 40άχρονος (σ.σ. τα κλείνει στις 7 Φεβρουαρίου) Αμερικανός.

Θυμίζουμε πως το 2011-12 ήταν ουσιαστικά… παίκτης-προπονητής, αφού συμβούλευε συνεχώς τους συμπαίκτες του και τον κόουτς Έρικ Σποέλστρα. Για αυτό δεν πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση ένταξης στο τεχνικό επιτελείο των παγκόσμιων πρωταθλητών.



Λάσο: «Ομάδα - έκπληξη στην Euroleague η Ζαλγκίρις»
Λάσο: «Ομάδα - έκπληξη στην Euroleague η Ζαλγκίρις»
Επέκταση ΝΒΑ: «Λας Βέγκας και Σιάτλ στην πρώτη γραμμή»
Επέκταση ΝΒΑ: «Λας Βέγκας και Σιάτλ στην πρώτη γραμμή»
Το κάλεσμα των παικτών της ΑΕΚ στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κυριακής (vid)
Το κάλεσμα των παικτών της ΑΕΚ στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κυριακής (vid)
Παναθηναϊκός: Ψάχνει τη σούπερ περίπτωση Κέπα
Παναθηναϊκός: Ψάχνει τη σούπερ περίπτωση Κέπα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved