Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Συνέχεια στο σερί θετικών αποτελεσμάτων που μετρά εσχάτως στο πρωτάθλημα (σ.σ. 7 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια), προσδοκά να δώσει, υποδεχόμενος στην ΑΕΚ, για τη 4η αγωνιστική της Α1, πρώτη του β’ γύρου, ο ΠΑΟΚ (16.30).

Αναμέτρηση για την οποία έχει βασικά “όπλα” του την ενισχυμένη ψυχολογία του, αλλά και την απουσία προβλημάτων. Η προετοιμασία για το ματς ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα, με προπόνηση στο κλειστό της Πυλαίας, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να έχει στη διάθεσή του όλους τους καλαθοσφαιριστές του. «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει κάνει πολλές αλλαγές, σε παίκτες στη διάρκεια της σεζόν, αλλά και στον προπονητή. Ο Γιούρι Ζντοβτς είναι πολύ γνωστός στο χώρο του μπάσκετ και πολύ καλός προπονητής.

Οι ομάδες του έχουν συνήθως πειθαρχία και ενέργεια. Είναι μία ομάδα που έχει πλήρες ρόστερ, χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες τους, οπότε περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που μπορεί να κριθεί και στη δύναμη. Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να μετρήσει κι αυτό το γνωρίζουμε», σχολίασε, μέσω του blog του στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ στο διαδίκτυο, ο Ούρος Ντούβνιακ. Κατέληξε ο Σέρβος γκαρντ του «Δικεφάλου», αναφέροντας: «Πιστεύω ότι έχουμε μάθει, σαν ομάδα, από τα λάθη μας και θα μπούμε με ενέργεια και διάθεση από το πρώτο δευτερόλεπτο στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με πολύ ωραίο τρόπο τη νέα χρονιά, ειδικά στο πρωτάθλημα έχουμε πετύχει πολλές νίκες και ολοκληρώσαμε με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο... ».



Τσιάρτας: «Η Σεβίλλη με τίμησε 4 φορές, η ΑΕΚ καμία, αλλά θα της είμαι πάντα ευγνώμων»
Τσιάρτας: «Η Σεβίλλη με τίμησε 4 φορές, η ΑΕΚ καμία, αλλά θα της είμαι πάντα ευγνώμων»
Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε ατομικό ο Λαφόν
Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε ατομικό ο Λαφόν
Η Novibet για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 50 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως
Η Novibet για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 50 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου παγκοσμίως
Άρης: Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ
Άρης: Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Κυκλοφοριακό: Εξετάζεται απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στον Κηφισό 7:00 με 10:00 το πρωί