Απόλλωνας Πατρών: Η αναχώρηση των φιλάθλων για ΟΑΚΑ

Απόλλωνας Πατρών: Η αναχώρηση των φιλάθλων για ΟΑΚΑ

Από το κλειστό της Περιβόλας, το πρωί της Κυριακής (05/04, 11.30), θα γίνει η αναχώρηση των φιλάθλων του Απόλλωνα Πατρών για την Αθήνα.

Οι «μελανόλευκοι» θα παίξουν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αυτή τη φορά αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (05/04, 17.15). Οι διοικούντες την ΚΑΕ οργάνωσαν εκδρομή για τους φιλάθλους τους, προκειμένου να τους διευκολύνουν στη μετάβασή τους στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, και με σημερινή (03/04) ανακοίνωσή τους ενημερώνουν για την ώρα αναχώρησης. Διευκρινίζουν, επίσης, από ποιες θύρες θα μπει ο κόσμος και υπενθυμίζουν πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φέρει πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Η ανακοίνωση: «Ο Απόλλων Πάτρας Carna ενημερώνει ότι η αναχώρηση των λεωφορείων για τον Μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θα γίνει την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ. (ώρα προσέλευσης 11.00 π.μ.) από το αθλητικό κέντρο του συλλόγου στην Περιβόλα. Σύμφωνα με την απόφαση που έχει εκδώσει η Ελληνική Αστυνομία οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Carna θα καταλάβουν τις θέσεις στα τμήματα των κερκίδων 114Β, 115, 116, 116Β, 117, 118, 118Β, 119, 120, 121, 122, 123, 123Β και 125Β και θα εισέλθουν από τις θύρες 11 και 15 για τις οποίες έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, μέσω της Π-11.

Επίσης, οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, εκτός από το εισιτήριο του παιχνιδιού. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο τέλεσης του αγώνα φιλάθλου με πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, κατά τρόπο που να δυσχεραίνει τη λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας της αθλητικής εγκατάστασης, θα απομακρύνεται. Οι θύρες του ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν δυόμιση ώρες πριν από την έναρξη (14.45) του παιχνιδιού».

Σκύβουμε ευλαβικά το κεφάλι μπροστά στα 5 μεγαλύτερα καμάκια των 80s
Σκύβουμε ευλαβικά το κεφάλι μπροστά στα 5 μεγαλύτερα καμάκια των 80s
Γκολ και ταμείο
Γκολ και ταμείο
Αηδίασαν, σιχάθηκαν…
Αηδίασαν, σιχάθηκαν…
Παναθηναϊκός Superfoods: Πέτυχε το μεγαλύτερο σερί όλων των εποχών!
Παναθηναϊκός Superfoods: Πέτυχε το μεγαλύτερο σερί όλων των εποχών!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης