Νικ Κύργιος: «Αλήτης» με ρακέτα ή σταρ που δε μένει στα στερεότυπα; Απλά ένας «μάγος» με ταπεραμέντο
Michael Reaves, Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images, Rob Carr/Getty Images, Ideal Images

Νικ Κύργιος: «Αλήτης» με ρακέτα ή σταρ που δε μένει στα στερεότυπα; Απλά ένας «μάγος» με ταπεραμέντο

«Φονέας των Γιγάντων», showman στα κορτ ή απλά ένας οξύθυμος και τρελός τενίστας; Όπως και να περιγράψει κάποιος τον Νικ Κύργιο, σίγουρα θα έχει δίκιο, με τις εικόνες να μιλάνε από μόνες τους!

Έχει διαλύσει τις περισσότερες ρακέτες από κάθε άλλον τενίστα. Έχει πετάξει μπουκάλια αλλά και ρακέτες στις καρέκλες των διαιτητών. Έχει λογομαχήσει ουκ ολίγες φορές με θεατές σε όλα τα μεγάλα και μικρά τουρνουά που έχει συμμετάσχει.

Θυμηθείτε εδώ την επική ατάκα του Νικ Κύργιου, στον αγώνα στο Indian Wells με τον Ράφα Ναδάλ, τον οποίο παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο Μπεν Στίλερ, σε θεατή που του έδινε συμβουλές για το πως να παίξει.

Μάλιστα χθες έφτυσε και προς το μέρος ενός θεατή που δεν σταμάτησε να τον γιουχάρει στην αναμέτρηση με τον 22χρονο Βρετανό, Πολ Τζαμπ στην Πρεμιέρα του στο Wimbledon.

Ο Νικ Κύργιος είναι ο σούπερ σταρ που λατρεύεις να «μισείς» και να κριτικάρεις. Ενώ όπου και αν αγωνίζεται γίνεται τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομά του και δυστυχώς όχι πάντα για τα επιτεύγματα του!

Ο Ελληνοαυστραλός έχει κοιμηθεί στον πάγκο την ώρα του τάιμ άουτ. Έχει πιει μπύρα και έχει φάει σούσι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Έχει πετάξει μπουκάλι στην καρέκλα του διαιτητή και στη συνέχεια του λέει με ύφος:

«Πήγα να πιω νερό και γλίστρησε το μπουκάλι από το χέρι μου»!

Οι ποινές που έχει δεχτεί για ανάρμοστη συμπεριφορά είναι αναρίθμητες, ενώ τα πρόστιμα που έχει κληθεί να πληρώσει, για άλλους τενίστες είναι τα έπαθλα που έχουν κερδίσει σε όλη τους τη ζωή!

Παρόλα αυτά ο οξύθυμος τενίστας είναι και ο τρελός που όλοι θέλουν να κάνουν παρέα μαζί του.

Σε μια από τις συνεντεύξεις Τύπου όπως φαίνεται στο βίντεο αναγνώρισε μια γυναίκα δημοσιογράφο που βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί το προηγούμενο βράδυ και της είπε γελώντας:

«Εσύ ήσουν στην παμπ χθες το βράδυ».

Ένας «Μάγος» με ταμπεραμέντο!

Την ίδια ώρα όμως που το twitter οργιάζει για να τον τιμωρήσουν για ανάρμοστη συμπεριφορά, ο Νικ Κύργιος κάνει τα δικά του κόλπα με την ρακέτα που σε κάνουν να «διψάς» να παρακολουθήσεις αγώνα του με το στόμα ανοικτό!

Ο «Φονέας των Γιγάντων», όπως τον αποκαλούν καθώς τον ιντριγκάρει να μπαίνει «εμπόδιο» στους μεγάλους του Top 10, έχοντας μάλιστα καταφέρει να κερδίσει όλη την ελίτ του παγκόσμιου τένις σε κάθε επιφάνεια, έχει απίστευτες δεξιότητες με την ρακέτα, έχει απίστευτη αντίληψη του γηπέδου και μπορεί να ψυχολογήσει με ένα βλέμμα την επόμενη κίνηση του αντιπάλου του, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.

Μπορεί να κάνει Drop shot κάτω από τα πόδια, winner με βολέ πίσω από την πλάτη, έχει πάρει άσο από σερβίς κάτω από τα πόδια, περίτεχνα smashes, και ότι άλλο βάζει ο νους του την ώρα του αγώνα γίνεται highlight στο λεπτό!   

Ο Ελληνοαυστραλός που μπαίνει με το ανάποδο καπέλο στα γήπεδα του ευγενούς αθλήματος του τένις, με μπλούζες μπάσκετ και χρυσές αλυσίδες είναι χωρίς αμφιβολία ένα fashion icon που «φλερτάρει» με την υπερβολή και ξεφεύγει από τα στερεότυπα.

Οι βρισιές του και οι σπασμένες ρακέτες σε προκαλούν να τον μισήσεις, όμως μια αναζήτηση για την φιλανθρωπική του δράση, την ευαισθησία του όταν συναναστρέφεται με παιδιά σε κάνουν να τα ξεχάσεις όλα. Το τένις είναι τρόπος ζωής και έκφρασης και ο Νικ Κύργιος είναι αυτός που αποδεικνύει περίτρανα πως το τένις δεν είναι για τους λίγους, τους πλούσιους, τα καλά παιδιά, αλλά για όλους όσους ξέρουν να παθιάζονται και να λατρεύουν το κίτρινο μπαλάκι!

Σε μια από τις πολλές αναρτήσεις του στα social media ο Νικ Κύργιος έγραψε για ένα παιδί με εγκεφαλική παράλυση που έπαιζε τένις σε αμαξίδιο:

«Γνωρίστε τον Monty!! Έχει εγκεφαλική παράλυση αλλά εξακολουθεί να είναι ένας πολύ φιλόδοξος τενίστας, μαθαίνει επίσης να παίζει από το αμαξίδιο! Όταν με είδε η διάθεσή του ήταν στα ύψη και όπως μπορείτε να δείτε ήταν λίγο αναιδής! Γι' αυτό παίζω τένις. Συνέχισε να πιστεύεις και να ονειρεύεσαι νεαρέ βασιλιά»!

Δείτε εδώ την ανάρτηση.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τον πιο αμφιλεγόμενο τενίστα της εποχής μας, τον «μάγο», τον τρελό και τον τεχνίτη με τη ρακέτα.

 

5 Minutes Of Nick Kyrgios Being Nick Kyrgios

5 Minutes Of Nick Kyrgios Being Nick Kyrgios | Part 3 |

Nick Kyrgios Accidentally Being The Funniest Tennis Player On Tour

25 Minutes of Nick Kyrgios: One of a Kind!

Ο Νικ Κύργιος τρώει σούσι στη συνέντευξη Τύπου του Wimbledon

Nick Kyrgios vs Paul Jubb | First Round Highlights | Wimbledon 2022



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved