Πινγκ Πονγκ: Μόνος 1ος ο ΟΕΑ Θεσσαλονίκης στην Α2 ανδρών, 4-2 τον Άρη Νικαίας

Πινγκ Πονγκ: Μόνος 1ος ο ΟΕΑ Θεσσαλονίκης στην Α2 ανδρών, 4-2 τον Άρη Νικαίας

Από την Α2 εθνική κατηγορία των ανδρών ήρθε η κύρια είδηση στην αγωνιστική δραστηριότητα της Κυριακής 13/11 στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Στο γυμναστήριο της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης αναμετρήθηκαν το πρωί για την 6η αγωνιστική ο τοπικός ΟΕΑ και ο Άρης Νικαίας, που αήττητοι συγκατοικούσαν στην κορυφή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 4-2, έμεινε μόνη στο ρετιρέ της βαθμολογίας κι ένας επίσης ιδιαίτερο στοιχείο του αγώνα ήταν η παρουσία τριών ξένων αθλητών. Στην ίδια κατηγορία ολοκληρώθηκε κι ένα διήμερο στους Αγίους Θεοδώρους με ωφελημένους τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας και την Αθηνά Μαγκουφάνας. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στην Καβάλα έγιναν οι συναντήσεις της 9ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών. Απομένουν εξ αναβολής παιχνίδια για την ολοκλήρωση του 1ου γύρου, αλλά ο Ολυμπιακός τελειώνει σίγουρα πρωτοπόρος σε αυτό το διάστημα του πρωταθλήματος, καθώς αύξησε εύκολα το απόλυτο των νικών. Στη 2η θέση, έχοντας δώσει επίσης 9 ματς, είναι ο ΑΣ Πέρα Αθηνών, που έκλεισε το Σαββατοκύριακο στο 6ο ΓΕΛ της Καβάλας με μία ακόμα νίκη. Η μετάδοση της Κυριακής από το ΣΕΦ ήταν στο λινκ https://youtu.be/8-o01lHQDDs.

Στην Αθήνα έγιναν τρία ματς για την Α1 ανδρών και τα φαβορί επικράτησαν εύκολα. Ο Ολυμπιακός βάζοντας άλλη μία φορά στην τριάδα τον διεθνή έφηβο Σωκράτη Γιαννούτσο επιβλήθηκε της Ελευσίνας με 4-0 κι έκανε το 9 στα 9. Με το ίδιο σκορ επικράτησαν στα δικά τους παιχνίδια ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και το Ρέθυμνο και την ίδια στιγμή μένουν ουραγοί και σε δυσχερή θέση για την παραμονή η Καβάλα και τα Χανιά.

Μία αμφίρροπη αναμέτρηση καταγράφηκε μόνο, την έδωσαν στην Καβάλα, πολύ μακριά δηλαδή από την κοινή τους έδρα, στον Άλιμο, το Πέρα και τα Ταταύλα. Το ματς έφτασε στο διπλό όπου επικράτησε το Πέρα για το τελικό 4-3. Ο Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ από την Ταϊλάνδη επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Δημήτρη Παπαδημητρίου και του Γιάννη Μπόσκοβιτς. Τον τελευταίο λύγισε με 3-2 σετ ο Γάλλος Λουί Ρουσό. Στο διπλό Παντασάκ και Ρουσό κατέβαλλαν με 3-1 σετ τους δευτεραθλητές Ελλάδας του αγωνίσματος Χατζηλυγερούδη/Παπαδημητρίου.

Για τα Ταταύλα επικράτησε και στους 2 ατομικούς αγώνες του ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης νικώντας τον Ρουσό με 3-1 και τον Στράτο Δαμιανή με 3-0 σετ. Ο Παπαδημητρίου είχε επικρατήσει στην αρχή του ματς 3-0 του Δαμιανή.

ΣΤΟ ΛΙΝΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ 3 ΤΟΥ EUROPE CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το σημερινό πρόγραμμα στο ΣΕΦ δεν είχε αγώνες για την Α1 γυναικών, όμως υπάρχει σημαντική επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή του περιπέτεια ο Κυπελλούχος Ελλάδας αναχώρησε σήμερα Κυριακή για την Αυστρία όπου τη Δευτέρα 13/11 αντιμετωπίζει την LZ Λιντς Φρόσμπεργκ (ομάδα μέχρι πρότινος της ΧρυσήςΦωτιιάδου) για τη νοκ άουτ φάση του Europe Cup 2022-2023.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη 12άδα της διοργάνωσης και με τις αθλήτριες Κωνσταντίνα Παρίδη, Κατερίνα Τόλιου και Άνα Τοφάντ θα επιδιώξει ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει του δεύτερου αγώνα. Στην τεχνική καθοδήγηση θα είναι ο Λευτερης Μάκρας, στην αποστολή βρίσκεται και ο team manager της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού Σωτήρης Χούμος. Στις 19:00 Ελλάδας αρχίζει ο αγώνας και μεταδίδεται ζωντανά από το ETTU TV στο λινκ LZ Linz Froschberg (AUT) vs Panathinaikos A.C. (GRE). Η ρεβάνς στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 18/11. Στη σάλα του κλειστού γυμναστηρίου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με ώρα έναρξης 12:00. 

Στην Α2 των ανδρών ξεχώριζε το ντέρμπι κορυφής του ΟΕΑ Θεσσαλονίκης με τον Άρη Νικαίας. Από τη μια πλευρά οι Βούλγαροι Παραπάνοφ και Ιβάνοφ από την άλλη ο Τσέχος Όμπεσλο και μαζί με πολύ αξιόλογους Έλληνες αθλητές ήταν εγγύηση το καλό θέαμα και οι συναρπαστικές στιγμές. Η ομάδα της Βόρειας Ελλάδας πήρε τη νίκη με 4-2, αύξησε το σερί και μετά την περσινή άνοδο από τη Β’  Εθνική έχει βάλει τις βάσεις για να κάνει και το βήμα για την κορυφαία διασυλλογική κατηγορία. Στην αναμέτρηση δύο ομάδων του Έβρου ο Φάρος Αλεξανδρούπολης έκαμψε την ουραγό Φιλία Ορεστιάδας με 4-2.

Η εξέλιξη του αγώνα ΟΕΑ Θεσσαλονίκης-Άρης Νικαίας 4-2:

Ανέστης Καριοφυλλίδης-Ηλίας Μιχαηλίδης 3-2

Κονσταντίν Παραπάνοφ-Σταύρος Βρεττάκος 3-0

Ντάνιελ Ιβάνοφ-Μίχαλ Όμπεσλο 2-3

Παραπάνοφ-Μιχαηλιδης 3-1

Καριοφυλλίδης-Όμπεσλο 0-3

Ιβάνοφ-Βρεττάκος 3-0

Δυνατοί αγώνες έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο των Αγίων Θεοδώρων για την 5η και την 6η αγωνιστική. Κερδισμένοι με καλή συγκομιδή βαθμών ο Φοίνικας Πειραιά και η Αθηνά Μαγκουφάνας. Οι Πειραιώτες έπιασαν τώρα στη 2η θέση τον Άρη Νικαίας, ενώ η Αθηνά, που το μεσημέρι έκαμψε τον (συγγενικό της σύλλογο) ΑΟ Πεύκης με ανατροπή από 1-3, ανέβηκε στην 4η θέση, που χαρίζει την παραμονή.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας στην Α1 και την Α2 κατηγορία ανδρών:

Στην Α1 ανδρών στο ΣΕΦ:

ΟΕΑ Ρεθύμνου-Ίφιτος Πατρών         4-0

ΟΑ Χανίων-Παναθηναϊκός              0-4

ΓΑΣ Ελευσίς-Ολυμπιακός                0-4

Στην Α1 ανδρών στην Καβάλα:

ΑΕΚ-ΑΣΕΑ Καβάλας                      4-0

ΑΟ Ταταύλα-ΑΣ Πέρα Αθηνών         3-4

Στην Α2 ανδρών στη Θεσσαλονίκη:

Άρης Νικαίας-ΟΕΑ Θεσσαλονίκης               2-4

Φιλία Ορεστιάδας-Φάρος Αλεξανδρούπολης 2-4

Στην Α2 ανδρών στο Λουτράκι:

Ποσειδών Λουτρακίου-Φοίνικας Πειραιά       1-4

ΑΟ Πεύκης-Αθηνά Μαγκουφάνας               3-4

Αθηνά Μαγκουφάνας-Ποσειδών Λουτρακίου 4-1    

ΑΟ Πεύκης-Φοίνικας Πειραιά  2-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (σε 9 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ                                   ΒΑΘΜΟΙ

1. Ολυμπιακός                             18

2. ΑΣ Πέρα Αθηνών                      16

3. ΟΕΑ Ρεθύμνου                         15

4. Παναθηναϊκός (σε 7 ματς) 13

-. ΑΕΚ (σε 8 ματς)                        13

6. ΑΟ Ταταύλα (σε 8 ματς)             12

-. Ίφιτος Πατρών                          12

8. ΓΑΣ Ελευσίς                             11

9. ΑΣΕΑ Καβάλας                         9

-. ΟΑ Χανίων                              9 *    

Τα Χανιά έχουν έναν μηδενισμό

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (σε 6 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ                                   ΒΑΘΜΟΙ

1. ΟΕΑ Θεσσαλονίκης                    12

2. Άρης Νικαίας                            11

-. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας                   11

4. Αθηνά Μαγκουφάνας                 9

5. ΑΟ Πεύκης (σε 4 ματς)              8

-. Φάρος Αλεξανδρούπολης            8

7. Ποσειδών Λουτρακίου                7

8. Φιλία Ορεστιάδας                      6



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved