Άρης: Κοντά στην παραμονή ο Διούδης

Άρης: Κοντά στην παραμονή ο Διούδης

Συνάντηση με τον Σωκράτη Διούδη, μεταφέροντας την επιθυμία του για την ανανέωση της συνεργασίας είχε ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ευχήθηκε καλή τύχη στον νεαρό πορτιέρο, ο οποίος θα μετέχει με την Εθνική Νέων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Τουρκία και στην συνέχεια του εξέφρασε την επιθυμία για παραμονή του Έλληνα τερματοφύλακα στους «κίτρινους».

Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύ καλό και υπήρξε κατ’ αρχήν ταύτιση απόψεων, συμφωνώντας να ανανεώσουν το ραντεβού τους μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μάλιστα, μετά το τέλος της συνάντησης, ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επαφή που είχε με τον νέο «ισχυρό άνδρα» της ομάδας.

«Ευχαριστώ τον κ. πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου. Έδειξε ότι με πιστεύει, κάτι που με τιμάει ιδιαίτερα. Συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων μου με την εθνική Νέων, στην οποία αυτήν την στιγμή είμαι αποκλειστικά αφοσιωμένος, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως οι συναντήσεις του Δημήτρη Ηλιάδη με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας άρχισαν με τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος θα ενσωματωθεί κι αυτός στην Εθνική Νέων, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα, θα γίνουν συναντήσεις και με άλλους παίκτες.



Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Τζάμπολ στο Final-8 της Κρήτης
Τζάμπολ στο Final-8 της Κρήτης
Ατζέντης Κλοπ: «Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τον προσέγγισαν μετά τη Λίβερπουλ»
Ατζέντης Κλοπ: «Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τον προσέγγισαν μετά τη Λίβερπουλ»
Με Χέιζ-Ντέιβις αναχωρεί ο Παναθηναϊκός AKTOR για το Final 8 της Κρήτης
Με Χέιζ-Ντέιβις αναχωρεί ο Παναθηναϊκός AKTOR για το Final 8 της Κρήτης
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved