«Θίχτηκαν τα συμφέροντα του Μανωλά και της ΑΕΚ»

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Κώστας Μανωλάς λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, με τη δικηγόρο του να εξηγεί τους λόγους του «ναυαγίου» της μεταγραφής του στην Ντνιέπρ

«Θίχτηκαν τα συμφέροντα του Μανωλά και της ΑΕΚ»

Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, ενώ η εκπρόσωπός του, κ. Τζανίνη, επισήμανε: «Έχουν διακοπεί οι διαπραγματεύσεις με την ουκρανική ομάδα. Θεωρήσαμε ότι θίχτηκαν τα συμφέροντα και του παίκτη και της ΑΕΚ και δεν προχώρησε η μεταγραφή», ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει ανοιχτό παράθυρο ολοκλήρωσης της μεταγραφής το καλοκαίρι ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Στη συνέχεια μίλησε και ο Στέλιος Μανωλάς, θείος και μάνατζερ του παίκτη: «Στην περίοδο μεταγραφών του Ιανουαρίου, ο Κώστας μπορούσε να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του , εφόσον ερχόταν πρόταση που θα ικανοποιούσε τον παίκτη και την ΑΕΚ. Αυτό έγινε, αλλά τελικά δεν προχώρησε η περίπτωση με την Ντνιεπρ». Οσο για το τι πρόκειται να κάνει ο παίκτης στο μέλλον είπε: «Θα δούμε. Το συμβόλαιο του Κώστα λήγει το καλοκαίρι».

COMMENTS