Λαμία:  Συγχαρητήρια σε Γκούρμα  και Νεόφυτο

Λαμία: Συγχαρητήρια σε Γκούρμα και Νεόφυτο

Οι Μάριο Γκούρμα και Κώστας Νεοφύτου βραβεύτηκαν, από τον ΠΣΑΠ, για την περυσινή τους πορεία, στο πρωτάθλημα της FootballLeague. Η Λαμία, με ανακοίνωση της, συνεχάρη τους δύο ποδοσφαιριστές της, για την βράβευση τους, από τον ΠΣΑΠ. 

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Μάριο Γκούρμα και Κώστα Νεόφυτο οι οποίοι βραβεύτηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για τους κορυφαίους της χρονιάς 2013-2014 στη Football League με βάση όσα ψήφισαν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Ο πρώτος, παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Football League και αναδείχθηκε και καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής του Βορείου Ομίλου, ενώ ο δεύτερος παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του Νοτίου Ομίλου. Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τους εύχεται ανάλογες διακρίσεις και πρωτιές στο μέλλον και φέτος να συνεχίσουν μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά την προσπάθεια για την πραγματοποίηση του ονείρου».



Γερμανία: Δανεικός στη Χάιντενχαϊμ ο Στεργίου
Γερμανία: Δανεικός στη Χάιντενχαϊμ ο Στεργίου
ΟΦΗ: Εδωσε δανεικό τον Ράκονιατς στη Χάποελ Ιερουσαλήμ
ΟΦΗ: Εδωσε δανεικό τον Ράκονιατς στη Χάποελ Ιερουσαλήμ
Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» το Μόναχο
Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» το Μόναχο
Συνελήφθη η Τουρκάλα αθλήτρια του βόλεϊ Ντεριά Τσαϊργκάν - H σχέση της με τον Ιμάμογλου
Συνελήφθη η Τουρκάλα αθλήτρια του βόλεϊ Ντεριά Τσαϊργκάν - H σχέση της με τον Ιμάμογλου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved