Θέλει φιλικό με Αστέρα Αμαλιάδας ο Πανηλειακός

Τις επαφές τους με τους ανθρώπους του Αστέρα Αμαλιάδας κάνουν οι διοικούντες τον Πανηλειακό, προκειμένου να διεξαχθεί φιλικό ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Θέλει φιλικό με Αστέρα Αμαλιάδας ο Πανηλειακός

Σε περίπτωση που οι δύο σύλλογοι τα βρουν, τότε το τεστ θα γίνει την προσεχή Παρασκευή (23/03) στην Αμαλιάδα. Από εκεί και πέρα, σήμερα (21/03) ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανηλειακού για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης (28/03) με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Ζωγράφου.

Στα αγωνιστικά, ο Ταφαρλής δεν υπολογίζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, όπως και ο Κολόκας. Είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει και ο τραυματίας Μανιάτης. Στο επόμενο παιχνίδι επιστρέφουν οι Βατσής, Κυριακίδης, που εξέτισαν.