«Κόλλησαν» Λίβερπουλ και Σίτι

«Κόλλησαν» Λίβερπουλ και Σίτι

«Κόκκινοι» και «Πολίτες» έμειναν στο 0-0, στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League και πλέον οι κορυφοί είναι υπόθεση… τριών!

Στο μεγάλο ντέρμπι, που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική της Premier League, η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 με τη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Άνφιλντ», σ’ ένα παιχνίδι όπου μοιραίος ήταν ο Ριγιάντ Μαχρέζ, με τον Αλγερινό να χάνει πέναλτι στο 87’!

Και οι δυο «μονομάχοι» μπήκαν στο γήπεδο εξαιρετικά στημένοι από τους προπονητές τους, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε καλές φάσεις, σ’ ένα αρκετά φτωχό πρώτο μέρος, ιδιαίτερα για την ποιότητα των δυο ομάδων.

Στο β’ ημίχρονο, η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυναμικά, θέλοντας να φτάσει σε κάποιο τέρμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά τον Έντερσον. Αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη στιγμή ήταν η Σίτι, όμως το όμορφα σούτ του Μαχρέζ έδιωξε εντυπωσιακά ο Άλισον, στο 61’.

Ο ρυθμός ανέβηκε, με τη Σίτι να χάνει ακόμα μια ευκαιρία, αλλά ο Άλισον είπε ξανά «όχι» στον Μαχρέζ. Στο 85’, η ομάδα του Γκουαρντιόλα κέρδισε πέναλτι, όταν ο Φαν Ντάικ έπεσε άτσαλα πάνω στον Σανέ και ο Άτκινσον, έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαχρέζ, όμως το σούτ ήταν απελπιστικό και έτσι έμεινε το 0-0, στο ντέρμπι.

Πλέον, μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα, στην κορυφή της βαθμολογίας, βρίσκονται τρείς ομάδες με τις Τσέλσι, Σίτι και Λίβερπουλ να έχουν από 20 βαθμούς!

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (29’ Κεϊτά), Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο (73’ Στάριτζ)
Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Στόουνς, Λαπόρτ, Γουόκερ, Μεντί, Φερναντίνιο, Μπερνάρντο, Σίλβα, Μάχρεζ, Στέρλινγκ (76’ Σανέ), Αγουέρο (65’ Ζέσους)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)

Μάντσεστερ Σίτι 20
Τσέλσι 20
Λίβερπουλ 20
Άρσεναλ 18
Τότεναμ 18
Μπόρνμουθ 16
Γουλβς 15
Μάντσεστερ Γ. 13
Γουότφορντ 13
Λέστερ 12
Έβερτον 12
Μπέρνλι 8
Μπράιτον 8
Κρίσταλ Πάλας 7
Γουέστ Χαμ 7
Σαουθάμπτον 5
Φούλαμ 5
Χάντερσφιλντ 3
Νιούκαστλ 2
Κάρντιφ 2



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved