Πικραμένος από τον αποκλεισμό του ο Ντόνοβαν

Πικραμένος από τον αποκλεισμό του ο Ντόνοβαν

Χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ όλων των εποχών Λάντον Ντόνοβαν,θα προσπαθήσουν οι Η.Π.Α να διακριθούν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο 32χρονος επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι , που πρόσφατα δήλωσε πως έχει ξεπεράσει κατά 100% τραυματισμό στο γόνατο, ήταν ένας από τους επτά παίκτες που δεν συμπεριέλαβε τελικά ο τεχνικός των Αμερικανών Γιούργκεν Κλίνσμαν στην 23άδα για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του πλανήτη.

Ο Ντόνοβαν έχει πετύχει 57 γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του σε 156 συμμετοχές και είναι 2ος ρέκορντμαν σε παρουσίες έχοντας οκτώ λιγότερες από τον Κόμπι Τζόουνς και είχε συμμετοχή στα προηγούμενα τρία Μουντιάλ (2002, 2006 και 2010). Όμως η φόρμα του είναι πολύ μέτρια εφέτος και χωρίς γκολ και μόλις δύο ασίστ στο ενεργητικό του σε επτά ματς στο εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ έμεινε στον πάγκο στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ της ομάδας του Κλίνσμαν κόντρα στο Μεξικό.
«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που έχω εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα. Ανυπομονούσα να παίξω στη Βραζιλία και όπως μπορεί κανείς να φανταστεί είμαι πολύ απογοητευμένος από την σημερινή απόφαση. Παρόλα αυτά τα συμπαρασταθώ αυτό το καλοκαίρι νοερά στους φίλους και συμπαίκτες μου και θα παραμείνω προσηλωμένος στο να βοηθήσω την πρόοδο του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ τα επόμενα χρόνια» ήταν το σχόλιο του Ντόνονβαν στην επίσημη του σελίδα στο Facebook

Πέρα του Ντόνοβαν Γερμανός τεχνικός άφησε εκτός και τους, Μπραντ Έβανς, Κλάρενς Γκούντσον, Μάικλ Πάρκχουρστ, Τζο Κορόνα, Μόρις Εντού και Τέρενς Μπόιντ.

Η μουντιαλική 23αδα των Η.Π.Α.:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μπραντ Γκουζάν (Άστον Βίλα), Τιμ Χάουαρντ (Έβερτον) και Νικ Ριμάντο (Ρεάλ Σολτ Λέικ).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ντα Μάρκους Μπίσλεϊ (Πουέμπλα), Ματ Μπέσλερ (Κάνσας Σίτι), Τζον Μπρουκς (Χέρτα), Τζεφ Κάμερον (Στόουκ), Τίμι Τσάντλερ (Νυρεμβέργη), Ομάρ Γκονζάλεζ (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Φάμπιαν Τζόνσον (Χόφενχαϊμ) και Ντε Αντρέ Γεντλίν (Σιάτλ Σάουντερς).
ΜΕΣΟΙ: Κάιλ Μπέκερμαν (Ρεάλ Σολτ Λέικ), Αλεχάντρο Μπεντόγια (Ναντ), Μάικλ Μπράντλεϊ (Τορόντο), Μπραντ Ντέιβις (Χιούστον), Μιξ Ντίσκερουντ (Ρόζενμποργκ), Τζούλιαν Γκριν (Μπάγερν Μονάχου), Ζερμέιν Τζόουνς (Μπεσίκτας) και Γκρέιχαμ Ζούσι (Κάνσας).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τζόζι Άλτιντορ (Σάντερλαντ), Κλιντ Ντέμπσεϊ (Σιάτλ Σάουντερς), Άρον Γιόχανσον (Άλκμααρ) και Κρις Βοντολόφσκι (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς).



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved