Ολυμπιακός: Τα δεδομενα για Εμβιλά - «Τρέχει» ο Γάλλος

Ολυμπιακός: Στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Γιάν Εμβιλά στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν

Μάριος Βλαβιανός
Ολυμπιακός: Τα δεδομενα για Εμβιλά - «Τρέχει» ο Γάλλος

Το πλάνο του για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League είναι πιθανό να αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει ο Πέντρο Μαρτίνς.

Ο Γιάν Εμβιλά είχε ενοχλήσεις πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και προσπάθησε χθες να ανεβάσει στροφές, όμως είχε ενοχλήσεις ξανά στον δικέφαλο και έκανε εκ νέου θεραπεία.

Ο Γάλλος χαφ θα επιχειρήσει να ανεβάσει στροφές στη σημερινή προπόνηση, αλλά ήδη ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να αλλάξει τον σχηματισμό με τον οποίο θα παρατάξει τους Πειραιώτες κόντρα στους Ολλανδούς.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» να παίξουν με 4-2-3-1 κόντρα στην PSV, αφού ο Τιάγκο Σίλβα δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA.

Σε αυτή την περίπτωση, το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Μπουχαλάκης και ο Καμαρά, με τον Φορτούνη ή τον Βαλμπουενά σε ελεύθερο ρόλο.