Ψωρίαση: Το λιπίδιο που αυξάνει την ευαισθησία στον πόνο

Ψωρίαση: Το λιπίδιο που αυξάνει την ευαισθησία στον πόνο

Ένα κοινό λιπαρό οξύ που απαντάται κυρίως στη δυτικού τύπου διατροφή, διασπάται σε ενώσεις που συμβάλλουν στην αύξηση της θερμοκρασίας και την ευαισθησία στον πόνο -αλλά όχι της φαγούρας- στους πάσχοντες από ψωρίαση.

Το εύρημα θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα λιπίδια επικοινωνούν με τους αισθητήριους νευρώνες και ενδεχομένως σε βελτιωμένες θεραπείες για τον πόνο και την ευαισθησία για ασθενείς με ψωρίαση.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr



Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved