Χάκετ: Πλήρωσε 100.000 δολάρια στην ΤΣΣΚΑ για να φύγει!
Ο Ντάνιελ Χάκετ σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιταλία πλήρωσε ο ίδιος ένα ποσό 100.000 δολαρίων για να μείνει ελεύθερος
Ένα ποσό 100.000 δολαρίων φέρεται να πλήρωσε από την τσέπη του ο Ντάνιελ Χάκετ, προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ, πριν υπογράψει το συμβόλαιο με την Βίρτους Μπολόνια!
Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Εμιλιάνο Κάρτσια, ο ππρώην παίκτης της ρωσικής ομάδας της κατέβαλλε το ποσό των 100.000 δολαρίων για να τον αποδεσμεύσουν και να καταλήξει στη συνέχεια στην Βίρτους με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με συνολικές απολαβές 2,7 εκατομμύρια δολάρια μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, που τελειώνει το συμβόλαιο.
Daniel Hackett negotiated his buyout with CSKA Moscow and paid $100k to the Russian team to free himself, sources close to the player told @Sportando.
— Emiliano Carchia (@Carchia) March 5, 2022
Hackett’s contract with Virtus Bologna worths €2.7 million total till June 2024