Δύσκολα ο Νοέας στην Κρήτη

Δύσκολα ο Νοέας στην Κρήτη

Με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά και προβλήματα, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Η «Ένωση» προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, που έχουν αλλάξει σημαντικά το κλίμα στα αποδυτήρια. Παίκτες και τεχνική ηγεσία θέλουν πλέον το «διπλό» στην Κρήτη, με το οποίο θα σημάνει η αντεπίθεσή τους προς την άνοδο και θα εκτινάξει την ψυχολογία τους στα ύψη.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για το Δημήτρη Λιόγα. Απών από τη χθεσινή (16/11) προπόνηση ήταν και πάλι ο Πέτρος Νοέας, ο οποίος έκανε ενδυνάμωση στην πισίνα, αλλά ένιωσε ξανά ενοχλήσεις. Σήμερα (17/11) θα δοκιμάσει να προπονηθεί, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ κρίνει πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το παρών στη σαββατιάτικη (19/11) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Από τη χθεσινή (16/11) προπόνηση έλειψε και ο Σταύρος Κοκκινόπουλος, ο οποίος είναι τραυματίας στον ώμο, αλλά αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Κρήτη, η οποία θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο το πρωί του Σαββάτου (19/11).

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Προπονητής Κραϊόβα: «Ήταν άδικο το αποτέλεσμα»
Προπονητής Κραϊόβα: «Ήταν άδικο το αποτέλεσμα»
Αταμάν: «Όταν παίζουμε έτσι είμαστε καλύτεροι από τους πρώτους»
Αταμάν: «Όταν παίζουμε έτσι είμαστε καλύτεροι από τους πρώτους»
NBA Top-10: Στην κορυφή ο Μπράντον Μίλερ
NBA Top-10: Στην κορυφή ο Μπράντον Μίλερ
«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
«Βράζουν» στην Κραϊόβα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Τα trends που τράβηξαν την προσοχή μας, θετικά ή αρνητικά, το 2025