Euroleague: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες της Τρίτης (17/11)  (photos)

Euroleague: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες της Τρίτης (17/11) (photos)

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague μετά από τα πρώτα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Euroleague

Ο επιρρεπής σε λάθη Παναθηναϊκός (18) υπέστη στη «Fonteta» την τρίτη διαδοχική ήττα και πέμπτη σε επτά αναμετρήσεις στη Euroleague. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με το τελικό 95-83 από τη Βαλένθια, για την 9η αγωνιστική, βλέποντας τις «νυχτερίδες» να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα και να βελτιώνουν το ρεκόρ τους σε 5-1.

Το «τριφύλλι» θα παραμείνει στην Ισπανία, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Μπασκόνια (19/11, 21:30), με την οποία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη «διαβολοβδομάδα».

Η Μπασκόνια έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών στη Βιτόρια. Οι Βάσκοι «ξέσπασαν» πάνω στη Φενερμπαχτσέ και με το τελικό 86-68, για την 9η αγωνιστική της Euroleague, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, βελτιώνοντας σε 3-4 το ρεκόρ τους. Στον αντίποδα, οι Τούρκοι υπέστησαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα, βλέποντας το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 4-5.

Η Μπάγερν Μονάχου... προσγείωσε απότομα την Αναντολού Εφές, «αποχαιρετώντας» την Κωνσταντινούπολη με το τέταρτο εφετινό «διπλό» της στη Euroleague και δίνοντας τέλος στο αήττητο σερί των τριών νικών που είχε «χτίσει» η Αναντολού Εφές. Οι Γερμανοί επικράτησαν με 74-71 της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, για την 9η αγωνιστική, βελτιώνοντας σε 7-2 το ρεκόρ τους και πανηγυρίζοντας την τρίτη διαδοχική νίκη τους. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 4-4.

Στο Κάουνας, ο Μάικς Τζέιμς οδήγησε την ΤΣΣΚΑ σε ένα σπουδαίο «διπλό» στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που τον είχε κρατήσει εκτός αποστολής στην προηγούμενη αγωνιστική. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν απολαυστικός στη νίκη των Ρώσων με 87-78 επί της Ζαλγκίρις, τελειώνοντας τον αγώνα με 27 πόντους και χαρίζοντας στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη την τέταρτη διαδοχική επιτυχία της και έκτη στο σύνολο. Ο Τζέιμς, μάλιστα ήταν αυτός που «σφράγισε» το «διπλό» από τα 6.75 στα 42΄΄ για το τέλος, διαμορφώνοντας το 78-82. Στον αντίποδα, οι Λιθουανοί υπέστησαν την τρίτη διαδοχική ήττα και τέταρτη συνολικά.

Στην Αγία Πετρούπολη, ο Αλεξέι Σβεντ (24π.) χάρισε ακόμη μία μοναδική παράσταση, ωθώντας την Xίμκι στο πρώτο της εφετινό ευρωπαϊκό «διπλό». Η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις επικράτησε με 88-83 της Ζενίτ, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη επιτυχία σε οκτώ αγώνες και υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην δεύτερη ήττα τους και δεύτερη στο «σπίτι» τους, μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού.

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague στην gallery του θέματος



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved