Μαρκόπουλος: «Σύμφωνα με το πλάνο μας»

Μαρκόπουλος: «Σύμφωνα με το πλάνο μας»

Βάσει πλάνου θα πορευθεί απέναντι στον Πανελευσινιακό ο ΠΑΟΚ, για να φθάσει στην κατάκτηση της νίκης, σύμφωνα με το Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα φιλοξενήσει αύριο (29/11, 17.00) στο κλειστό της Πυλαίας τους «σταχυοφόρους», για την 8η αγωνιστική της Basket League, με τον προπονητή του να αναφέρει σχετικά: «Η Ελευσίνα είναι πολύ αξιόλογη ομάδα που προσπαθεί να βρει το δρόμο της. Είχε ορισμένα άτυχα αποτελέσματα από το ξεκίνημα της σεζόν. Ήρθε η αλλαγή προπονητή και ορισμένα αποτελέσματα όπως η νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και η εκτός έδρας με τα Τρίκαλα, τα οποία δείχνουν ότι βρίσκεται πλέον σε έναν διαφορετικό δρόμο και θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι τους. Θα πρέπει να μην τους αφήσουμε να επιβάλλουν το ρυθμό τους, αλλά να παίξουμε σύμφωνα με το δικό μας πλάνο, να μην επιτρέψουμε τον αιφνιδιασμό και τα σουτ έξω από τη γραμμή των τριών πόντων».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Χαραλαμπίδη: «Έχουμε μία πολύ σοβαρή απουσία με τον αρχηγό μας. Είναι κάτι που δεν θέλεις ποτέ να συμβεί, αλλά τώρα που συνέβη θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αναπληρώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το κενό που αφήνει ο Κώστας, που εκτός από αρχηγός της ομάδας είναι κι ένας παίκτης που μας δίνει πάρα πολλά σε πολλούς τομείς μέσα κι έξω από το γήπεδο».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Μιχάλης Λιάπης: «Η αλήθεια είναι ότι προερχόμαστε από κακό σερί ηττών και σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό είναι που θέλουμε και βαθμολογικά, αλλά περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Να επανέλθουμε στις νίκες, το οφείλουμε και στον εαυτό μας και στον αρχηγό μας που τόσο μας λείπει. Ο Κώστας είναι ο αρχηγός μας, είναι ο ηγέτης μας μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Είναι ένας επιπλέον και πολύ σοβαρός λόγος για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να καλύψουμε το κενό του και να πάρουμε τη νίκη. Τα άσχημα αποτελέσματα είναι φυσιολογικό να έρθουν σε μια σειρά τόσων αγώνων, αλλά το σημαντικό είναι να τα ξεπερνάς και να συνεχίζεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε με την Ελευσίνα, που είναι καλή ομάδα. Έχει κερδίσει την ΑΕΚ, πέρασε από τα Τρίκαλα. Θέλουν να παίξουν αρκετά γεμάτες επιθέσεις, προσπαθούν να περάσουν την μπάλα και στο καλάθι. Εμείς θ πρέπει να δείξουμε ενέργεια στην άμυνα και πάθος γιατί από εκεί ξεκινούν όλα και στην επίθεση να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις χωρίς βιασύνη».



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με καθυστέρηση η σέντρα λόγω υβριστικού πανό στην Τούμπα
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Παναθηναϊκός - Άρης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved