Οι δύο καυτές απαντήσεις και το… ανάχωμα

Δημοσίευση: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 21.51

Βιάστηκαν πολλοί στον Παναθηναϊκό να «στηρίξουν» την παρουσία και τα επιχειρήματά τους, σε όσα κατά καιρούς έριχναν οι τζάμπα σωτήρες. Σε τέτοιο βαθμό, που από ένα σημείο και μετά, είναι τόσο εγκλωβισμένοι στην σκληρή πραγματικότητα, που πλέον μόνο άναρθρες κραυγές μπορούν να βγάλουν μπας και δικαιολογήσουν την στοίχισή τους με τους επίδοξους νεκροθάφτες αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Η ευκολία μάλιστα με την οποία δημιουργούν… οχυρώματα με το που η πραγματικότητα καταρρίπτει το προηγούμενο, είναι απίστευτη.

Κι όλα αυτά, για να δικαιολογηθεί ένα και μόνο πράγμα. Ότι αυτοί οι οποίοι ηγήθηκαν αυτής της… επανάστασης στον Παναθηναϊκό, πολύ απλά ούτε έχουν σκοπό να πάρουν τον Παναθηναϊκό, ούτε πολύ περισσότερο να βάλουν το χεράκι στην τσέπη για τον Παναθηναϊκό.

Θα μπορούσα να αφήσω τα πάντα κατά μέρος και να αναφέρω το εξής. Το ότι φτάσαμε σε ένα σημείο, που ακόμα κι αν όλα γίνουν… ιδανικά και όπως τα θέλει ο… επίδοξος σωτήρας του Παναθηναϊκού, στην καλύτερη θα… απελευθερωθεί άμεσα το… ιλιγγιώδες ποσό του 1,7 εκατομμυρίου ευρώ.

Τόσο καλά. Και τελικά μόνο δύο είδη ανθρώπων δεν αναρωτιούνται το προφανές, δηλαδή… γι’ αυτό έγινε τελικά όλη η ιστορία, για να γίνει η τεράστια επένδυση του… 1,7 εκατομμυρίου ευρώ; Οι ηλίθιοι και οι στημένοι.

Οποιοσδήποτε άλλος λογικός άνθρωπος, θα έβαζε τουλάχιστον με το μυαλό του, το όταν κάνεις αγώνα να διώξεις κάτι, το κάνεις για να έρθει κάτι καλύτερο. Και όχι για να πανηγυρίζεις άμα βρει βενζίνη η ομάδα να πάει στην Τρίπολη, αν θα πάρει αδειοδότηση απ’ την ΟΥΕΦΑ, αν θα δεχθούν οι παίκτες να υπογράψουν αναστολή των πληρωμών τους, αν θα πληρωθούν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και αν τελικά θα μπει το περιβόητο… 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Αν θα μπει δηλαδή κάτι λιγότερο απ’ ότι κόστισε ο Σπυρόπουλος ή το μισό συμβόλαιο ενός χρόνου του Διαμαντίδη.

Ή κι ακόμα αν προτιμάτε για να περνάμε και στην ουσία, αν θα μπει κάτι λιγότερο απ’ όσο κόστισε στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό ο Μελίσης.

Γιατί αδέρφια και όλοι οι υπόλοιποι, αυτή είναι η ουσία και ας αποφεύγουν όλοι να την πουν και να την θυμίσουν.

Κι η ουσία αυτή είναι πολύ απλή. Ο Παναθηναϊκός έχει αυτή την στιγμή τεράστιο πρόβλημα, για δυο λόγους.

Ο πρώτος είναι οικονομικός. Κι έχει να κάνει με την τρύπα των 28,5 εκατομμυρίων ευρώ που λείπουν μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Για το πώς δημιουργήθηκε αυτή η τρύπα, θα μας πει κανένας; Υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που φταίνε γι’ αυτή την τρύπα; Γιατί αυτή είναι το… εμπόδιο απ’ ότι φαίνεται όπως λένε όλοι και με αφορμή μάλιστα την κίνηση των παλαιμάχων να πάρουν τις μετοχές του Βαρδινογιάννη. Όπως δηλαδή λένε, και να τις πάρουν τις μετοχές τι να τις κάνουν, χρέη θα πάρουν.

Γιατί λοιπόν θα πάρουν… χρέη; Πως έγινε με τέτοια οικονομική εκτόξευση και τόσες επιτυχίες επί πολυμετοχικότητας, σε τέσσερα μόλις χρόνια να μιλάμε ότι αν κάποιος πάρει αυτή την ομάδα ακόμα και τζάμπα θα πάρει… χρέη;

Ο δεύτερος λόγος είναι καθαρά αγωνιστικός. Πέρα λοιπόν από το που επενδύθηκαν και σε τι ποιότητας παίκτες δόθηκαν τα λεφτά του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού. Ας πούμε πως όλοι ήταν φοβεροί και τρομεροί, που τέτοιους δεν μπορούσαμε ούτε να τους ονειρευτούμε παλιά.

Πολύ ωραία λοιπόν. Είναι ποτέ δυνατόν όμως, να σταθεί παγκοσμίως ομάδα όσο πλούσια κι αν είναι, όσο μεγάλη κι αν είναι, αν της λήγουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ δώδεκα συμβόλαια βασικών της ποδοσφαιριστών; Πάει διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη αυτή η έρμη η ομάδα. Τι να πρωτοκάνει; Να διαπραγματευτεί ΔΩΔΕΚΑ συμβόλαια ταυτόχρονα ή να πάει να αγοράσει και τρεις τέσσερις καλούς παίκτες ακόμα. Μιλάμε για σίγουρη οικονομική καταστροφή. Κι αφήστε τον Παναθηναϊκό που έχει οικονομικό πρόβλημα και έχει και τον καβούρια τον δυνάστη κι έχει και την ΓΗΠΕΛ και όλα. Πάρτε την Ρεάλ. Την Μπαρτσελόνα. Και πέστε ότι τον Ιούνιο έληγαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τα συμβόλαια του Μέσι, του Ινιέστα, του Τσάβι, του Πουγιό, του Πικέ, του Βίγια, του Μασεράνο, του Πέντρο, του Μπούσκετς, του Σάντσες, του Ντάνι Άλβες και του Βαλντέζ. Θα διαλυθεί ή όχι; Τι θα κάνει; Θα κάνει ΝΕΑ συμβόλαια σ’ όλους αυτούς μαζί και θα πάρει κι άλλους πέντε; Στο Θεό σας ρε παιδιά, στο Θεό σας. Στείλτε όσα μηνύματα θέλετε, αλλά απαντήστε συγκεκριμένα σ’ αυτό. Θα ήταν τελειωμένη ιστορία η Μπαρτσελόνα ή όχι αν ο «προγραμματισμός» της ήταν σαν και του Παναθηναϊκού;

Κι εδώ έρχεται το δεύτερο ερώτημα λοιπόν. Είναι δυνατόν κοινός ποδοσφαιρικός και ανθρώπινος νους, να έκανε τέτοιο απίστευτο… σχεδιασμό; Να λήγουν δηλαδή τα συμβόλαια του Παναθηναϊκού, σχεδόν ΟΛΑ ΜΑΖΙ τον ίδιο μήνα; Κι ούτε γι’ αυτό αναρωτιέται κανείς πια;

Λυπάμαι όμως που θα το πω. Επειδή έχω πάψει εδώ και χρόνια να πιστεύω στις συμπτώσεις, ειδικά στον Παναθηναϊκό, μου φαίνεται απίθανο να είναι τυχαίο, το ότι «προγραμματίσθηκαν έτσι τα συμβόλαια» στον Παναθηναϊκό, που να λήγουν εκεί στα τέλη του πέμπτου χρόνου της πολυμετοχικότητας, όταν δηλαδή με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ θα τελείωναν και τα λεφτά.

Πολύ βολικό για να έγινε τυχαία. Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι και όλα αυτά να οφείλονται σε ασχετοσύνη και ανικανότητα και πάλι η ουσία δεν αλλάζει.

Όσοι άδειασαν τα ταμεία της ΠΑΕ και όσοι σχεδίασαν έτσι το ποδοσφαιρικό του τμήμα που να τελειώνουν ΟΛΑ τα συμβόλαια μαζί την ίδια στιγμή, αγκλημάτισαν σε βάρος του Παναθηναϊκού και είναι οι βασικοί υπαίτιοι της σκληρής πραγματικότητας που ζει ο σύλλογος αυτή την στιγμή.

Πολύ περισσότερο, αν οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη για όλα αυτά, αυτή την στιγμή είναι άφαντοι και κανείς δεν τους καλεί να βγουν στο προσκήνιο και να μας εξηγήσουν τι έγινε.

Τέλος και για να επιστρέψουμε και εκεί που γυρίσαμε.

Τα… αναχώματα της ψευτιάς και της κοροϊδίας στον κόσμο, τελειώνουν ένα-ένα σ’ αυτό τον σύλλογο. Τελευταίο η… ΓΗΠΕΛ. Την οποία βλέπω να ξεχνάν όλοι οσονούπω. Κι όχι μόνο γιατί είναι σε ισχύ η ΓΡΑΠΤΗ πρόταση του Τζίγκερ ότι μόλις κάποιος πάρει τις μετοχές του αναλαμβάνει την ΓΗΠΕΛ με ένα ευρώ όπως είπε και πριν λίγο στους παλαίμαχους. Αλλά γιατί σύντομα, ίσως… ανακαλύψουν και οι υπόλοιποι «τυφλοί» ότι απ’ την ΓΗΠΕΛ ο Παναθηναϊκός και ειδικά Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ έχει λαμβάνειν.

Υπομονή λοιπόν. Γιατί οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τρέχουν με τόση ταχύτητα, που ελάχιστοι θα τις… προλαβαίνουν. Με κίνδυνο να εκτεθούν ακόμα πιο πολύ στα μάτια της πλειοψηφίας του κόσμου αυτής της ομάδας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

13 σχόλια
 • giannispatra Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 17:22 Συντάχθηκε από giannispatra

  Κώστα απο την αρχη που έγινε η πολυμετοχικοτητα θυμαμαι οτι ειχες τις επιφυλαξεις σου που τελικα ειχες δικιο.
  Τοτε ειμαστε ολοι μεσα στη τρελη χαρά οταν ο βγενοπουλος ειχε πει Ελατε ρε παιδια ποιος αμπραβιτσ τώρα
  Απο τοτε που ειπε αυτην την ματσολια κατάλαβα θα μπλεκαμε σε περιπετειες
  Ασε μετα που ειδα τις μεταγραφες αντωνιου τοτε τα ειδα ολα.

  Το ξαναλεω λοιπον αγαπητε κώστα παλιε παναθηναικε που πιστευω οτι πονάς την ομαδα πιο πολυ απο κατι οψιμους παναθηναικούς , ολη η περιπετεια ξεκινησε με τη πολυμετοχικότητα και την αναθεση στον υποπτο αντωνίου του ρολου του τεχνικου διευθυντη.''
  Αν εκανε λάθος ο τζιγκερ που τον εβαλε εκει αυτος ο ....... πατέρας δεν μπορουσε να τον απολυσει

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΚΑΡΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ
  Δεν μπορεις να κανεις πρωταθλητισμο με ενα τελειωμενο κατσουρανη και ενα καραγκουνη που επρεπε να ειναι στο παγκο απο πολλα χρονια
  Πας να παρεις πρωτάθλημα με μια αμυνα που κανει τρεις γκαφες το παιχνιδι.
  Περασαν τεσσερις μεταγραφικες περιοδοι και ο αινσταιν στο μυαλο αντωνιου δεν καταφερε να παρει ενα στοπερ περιοπης ακομα και τον μελπμπερκ τον εχασε
  ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
  ΤΡΕΙΣ ΗΤΤΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
  \
  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
  Αν δεν ανακατεβωταν με τον παναθηναικο θα τον ηξερε η μάνα του τον βγενοπουλο η τον πατερα η κατι εκει απιθανους μετοχους του κ.......ου .
  Διαφημηση στον ονομα τους εκαναν τα λαμογια σε βαρος του παναθηναικου.
  Τελικα ρε παιδι μου αυτος ο βγενοπολος μας περναει για ηλιθιους που νομιζει οτι με 1,7 θα σβησει απο την συνειδηση μας την ζημια που εκανε στον παναθηναικο.

 • giorgos-mesogia Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 12:01 Συντάχθηκε από giorgos-mesogia

  1η Απριλίου: Σαν σήμερα πέθανε ο Γιάννης Κυράστας (ναι αυτόν που έστελνες για ψάρεμα, όταν έφυγε από την ομάδα...καλά δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι αυτόν τον άνθρωπο κάπου θα τον συναντούσες;;; Πως θα τον κοίταζες στα μάτια;;; Αλλά τι λέω έ;;; ). Ούτε μια αναφορά δεν έχεις έστω κάτω κάτω στο πρωτοσέλιδο. Μια ρε...

 • skoros75 Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 16:11 Συντάχθηκε από skoros75

  NAI KALA, BGALE MAS KAI TON TZIGGER LADI.
  KAI AMA EINAI PSIXOULA TA 1,7 TOU BGENO ESY TI KANEIS? KOTZAM EKDOTHS EISAI BALE KAMIA 10ARIA EKATOMYRIAKIA KAI PARE K THN OMADA. GKOTZE THEE PARE THN PAEE!!! PLEASEEEEE, PLEEEEAAASEEEEE (PARAKALW NA DHMOSIEYTHEI GIATI OLO ME KOBETE)

 • gp13 Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 12:31 Συντάχθηκε από gp13

  Αηδια!!!!!

 • NIKOS VIENNA Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 09:55 Συντάχθηκε από NIKOS VIENNA

  TELIKA KYRIE GONNZO DEN EXETE TON QEO SAS!!!!!

  GRAFETE OTI QELETE KAI OPOS TA QELETE KAI NOMIZETE OTI QA SYMFONHSOYME MAZI SAS!!!!!

  LIGO AYTOKRITIKH DEN KANETE ???

  AYRIO TO PROI ISOS QA EPREPE NA KOITAXTHKE STON KAQREFTH TOY SPITOIU SAS KAI NA ROTHSETE TON EAYTO SAS EAN DEN EXEI KANEI
  " ISOS LAQOS STIS EPILOGES TOY????!"

  DIOTI NA KATHGORHTE TON BGENOPOYLO POY BAZEI " 1,7 EKATOMMYRIA THN STIGMH POY OI ALLOI THN KANOYN ME ELAFRIA PHDHMATAKIA EINAI LIGAKI
  ..........!!!!!

  MIA PARAKLHSH !!! AFISTE TON PANAQHNAIKO KAI ASXOLHQHTE ME KATI ALLO!!

  O TZIGER EXEI POLLES ETAIREIES POY MPOREITE NA DOYLEPSETE !!

  EYXARISTO

 • Θανασης Μαρκο πολο Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 09:13 Συντάχθηκε από Θανασης Μαρκο πολο

  Ετσι μαγκες Δ εθνικη λοιπον. Οταν γινει κι αυτο να βγουμε στο δρομο να πανυγηριζουμε την εκτοξευση του συλλογου...

 • ΠΑΝΑΘΑΣ Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 16:12 Συντάχθηκε από ΠΑΝΑΘΑΣ

  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!!! ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥς ΝΥΝ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ , Η ΠΑΝΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ , Η ΠΑΝΑΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ,ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΧΑΧΑ ( ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) . ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟ .... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ , ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ( ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΤΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ) ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ , Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ , ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ , ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΩ ΣΤΗΝ Δ !!!!!!!!

 • peter13 Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 14:25 Συντάχθηκε από peter13

  αλανια μην σχολιαζετε καν αυτα που γραφει ο συγκεκριμενος..πρωτον δεν ειναι δημοσιογραφος ειναι εκπροσωπος (και κακος μαλιστα γιατι κανει γκαφες συνεχεια με αυτα που γραφει) και δευτερον ειναι μακραν ο πιο ασχετος απο μπαλα απο ολους οσους αρθογραφουν.

 • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΖΟΠΟΥΛΟΣ Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 12:38 Συντάχθηκε από ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΖΟΠΟΥΛΟΣ

  Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΗΣ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ? ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΕΙΝΑΙ 12 ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ...
  ΞΕΚΙΝΑΜΕ
  1.ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ
  2.ΣΙΜΑΟ
  3.ΣΑΡΙΕΓΚΙ
  4.ΚΛΕΙΤΟΝ
  5.ΚΑΝΤΕ
  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΨΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟ 2008
  ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 12 ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ...
  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
  6. ΚΟΥΙΝΣΙ
  7. ΓΚΕΡΓΚΕΛΙ ΡΟΥΝΤΟΛΦ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΔΑΝΕΙΚΟΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.....
  8.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΤΑ 36 ΤΟΥ...
  9.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ 2007 ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ...ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ...
  10. ΜΕΛΙΣΣΗΣ
  11. ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ 0 ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΦΕΤΟΣ ΕΚΑΣΤΟΣ....
  12. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΕ 12 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
  ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ΓΚΟΝΤΖΟ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΕ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟ 2012 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ....
  ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ.

 • greg73 Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 12:21 Συντάχθηκε από greg73

  1. Μην πιάνεις στο στόμα σου τον Διαμαντίδη. Τα λεφτά του τα δίνει αυτός ο οποίος παλιά τον θεωρούσατε εχθρό σας.
  2. Λες για τον Μελίσση. Γιατί δεν λες ότι τα λεφτά είναι τα μισά από αυτά που παίρνει ο Βύντρα (προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τον παίκτη)?
  3. Το ότι έχει χρέη ο ΠΑΟ δεν είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ. Και δεν θα ήταν τόσα αν ΟΛΟΙ έβαζαν αυτά που έπρεπε τα τελευταία πέντε χρόνια.
  4. Πόσο σατανικό μυαλό πρέπει να έχει κάποιος για να σκεφτεί ότι η ταυτόχρονη λήξη συμβολαίων είναι στημένη ?
  5. Αφού λοιπόν ο ΠΑΟ και ο ερασιτέχνης έχουν λαμβάνειν γιατί δεν επισπεύδει την διαδικασία ο Βαρδινογιάννης για να τελειώνουμε ?
  6. Δεν είμαι ούτε με τους μεν ούτε με τους δε. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
  7. Στην τελευταία παράγραφο ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ. Μακάρι να είναι κάτι καλό για την ομάδα μας. Η πηγή σου προφανώς είναι ΣΙΓΟΥΡΗ !!!!

 • MS Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 11:50 Συντάχθηκε από MS

  Με τις λήξεις συμβολαίων δεν είναι οικονομικό το θέμα. Η Μπαρτσελόνα θα ανανέωνε τα συμβόλαια όλων αυτών, γιατί και πάλι σε κάποιους θα έπρεπε να τα δώσει τα χρήματα. Και από το να πληρώνει για μεταγραφές με αβέβαια αποτελέσματα, θα επέλεγε να κρατήσει αυτούς των οποίων η αξία είναι διαπιστωμένη και άρα εγγυημένη. Επισης, θα κατεφευγε στις ανεπαναληπτες ακαδημιες της για να καλυψει τα οποια κενα. Επομενως, ειναι προφανέστατα ατυχής η σύγκριση με την Μπαρτσελόνα, γιατί στον ΠΑΟ δεν ήταν εξίσου επιτυχημένα τα αποτελέσματα, ώστε να είναι σαφές το ποσοι και ποιοι πρεπει να μείνουν, ενω και οι ακαδημιες γενικως στην Ελλαδα ειναι ενα θεμα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το θεμα αυτό δεν ειναι οικονομικό.
  Το πρόβλημα είναι θέμα προγραμματισμού και μόνο. Δεν μπορείς, εφόσον χτίζεις ομάδα, να ρισκάρεις να χάσεις πολλούς παίκτες μαζί. Αλλά ο λάθος προγραμματισμός αποδεικνύει κακόβουλο σχέδιο μόνο σε όσους θελουν να δουν κακόβουλο σχεδιο. Με ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι και ο κακος προγραμματισμος ειναι ο κανονας στην Ελλαδα, και αρα δεν ειναι κατι καινοφανες. Και το ποιος θελει να δει κακοβουλο σχεδιο φαίνεται απο το ποιος προσπαθει να παρουσιασει μεγαλυτερο το λαθος προσθετοντας του μια πτυχη που δεν εχει, δηλαδη την οικονομικη.
  Στου κουφου την πορτα, βεβαιως, αλλα αφου εκανα το λαθος να διαβασω κατι που υποτιμα την νοημοσυνη μου, οφειλα στη νοημοσυνη μου να απαντησω. Ειναι ενα λαθος που δεν πρεπει να ξανακανω, αν μη τι αλλο για να μην βρεθει κανεις (αν ενδιαφερθει αρκετα ωστε να ασχοληθει τοσο με την παρτη μου) να με κατηγορησει για την τρυπα του οζοντος.

 • Lorcan Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 11:23 Συντάχθηκε από Lorcan

  Kamia douleia den einai ntropi alla esy re paidaki mou... ti prama eisai esy; Mporei na min to noiwtheis proswpika i na min mporeis na to vlepeis alla sta matia tou aplou kosmou fainesai... asto kalytera. (Den vrizw na dimosiefthei parakalw)

 • ROJO BOTON Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 11:16 Συντάχθηκε από ROJO BOTON

  ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ "ΜΑΓΑΖΙ" ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ.

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.