Τρία ματς ο Παναθηναϊκός τρώει «ξύλο» και του απαγορεύουν να ρίξει!

Τρία ματς ο Παναθηναϊκός τρώει «ξύλο» και του απαγορεύουν να ρίξει!

«Το πλέον προκλητικό ήταν πως ακόμη και στις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ φάσεις που οι διαιτητές πήγαιναν στο instant replay δεν έδιναν αυτό που όλος ο κόσμος έβλεπε διά γυμνού οφθαλμού»! Γράφει ο Νίκος Συρίγος

Λέω πάντα να μην λέμε και να μην γράφουμε τα ίδια. Αλλά κάποιοι είτε είναι βλάκες ή το παίζουν βλάκες και είναι απλά στημένοι.

Ο Παναθηναϊκός του μισού πλέι μέικερ και των 1000 προβλημάτων επέβαλλε στον πιο πλήρη Ολυμπιακό από ποτέ, να ξετινάξει το σύστημα του για να μην χάσει το πιο… άνετο πρωτάθλημα που θα μπορούσε να πάρει. Πότε με ξεδιάντροπα διαιτητικά εγκλήματα και διαρκώς με κριτήρια που δεν αλλάζουν απλά από ρακέτα σε ρακέτα αλλά από φάση σε φάση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του, κατάφεραν αντί να είναι στο 1-2 και να ψάχνουν το θαύμα στο ΟΑΚΑ, να βρίσκονται ένα βήμα πριν τον τίτλο με την ψυχή τους να έχει πάει στην Κούλουρη κάμποσες φορές.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και 120 αγωνιστικά λεπτά τρώει το ξύλο της αρκούδας και του απαγορεύουν να ρίξει! Τα φάουλ χθες, αν δεν με απατά η μνήμη μου στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν το παιχνίδι «έκαιγε» ήταν 1-8. Λες και οι παίκτες του Μπαρτζώκα έπαιζαν άμυνα με τα μάτια και οι παίκτες του Σερέλη με μπουνιές. Το αντίθετο συνέβαινε.

Το πλέον προκλητικό ήταν πως ακόμη και στις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ φάσεις που οι διαιτητές πήγαιναν στο instant replay δεν έδιναν αυτό που όλος ο κόσμος έβλεπε διά γυμνού οφθαλμού! Από τα φάουλ μέχρι το χτύπημα της μπάλας στο ταμπλό. Κι αυτό δεν είναι πια ανθρώπινο λάθος. Μοιάζει να είναι πραγματοποίηση εντολών. Για να καταλάβεις δε το βαθμό της προκλητικότητας, όλα αυτά γίνονται παρά το γεγονός ότι έχουν… προαναγγελθεί όπως πχ οι διαφορές σε κάποια ματς της ομάδας του προέδρου. Όχι της αγαπημένης του. Της κανονικής. Αυτής που ταϊζει το σύστημα.

Για τον φετινό Παναθηναϊκό είναι ηρωικό που έχει φτάσει τη σειρά ως εδώ. Και βαθιά διδακτικό. Θα αποδειχτεί στο μέλλον. Στο εγγύς μέλλον. Και θα γίνει αντιληπτό από όλους. Να το θυμάστε.

Πάμε όμως και στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Αυτόν που κουνάει το δάχτυλο και αποκτά λογοδιάρροια για ανθρώπους που κάποτε παρακαλούσε να του βάλουν μια δήλωση, ως βοηθός του βοηθού του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Μαρούσι. Τότε που κουβάλαγε το ντοσιέ του «δράκου» και περιφερόταν στη συνέντευξη Τύπου για να δηλώσει «παρών».

Δυστυχώς για τον Μπαρτζώκα η αλλαγή του χαρακτήρα του είναι πια εμφανής. Το ομολογούν και οι παλιοί φίλοι που επικαλείται. Και το φτηνό οπαδιλίκι που πουλάει ώστε να αποφύγει στο μέλλον «κακοτοπιές» δεν πείθει κανέναν. Όλοι γράφουν την Ιστορία τους. Ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν αδικεί τον εαυτό του με αυτά που λέει και κάνει. Βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Ή μάλλον αυτόν που έγινε στο πέρασμα των χρόνων.

Η αλήθεια είναι μία: Ο πιο πλήρης Ολυμπιακός, υπό τις καλύτερες συνθήκες που μπορεί να έχει ομάδα στην Ευρώπη, πήγε στο FINAL 4 απέναντι στην χιλιοταλαιπωρημένη Φενέρ, χάρη σε ένα σκοτωμένο τρίποντο του Σλούκα κι έχασε έναν δικό του τελικό, από μια Ρεάλ που δεν θα πόνταρες πάνω της ούτε σεντ.

Αυτός, ο πιο πλήρης Ολυμπιακός, στην Ελλάδα με 100-0 διαιτησία, προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, παίρνοντας με χτυποκάρδια ένα πρωτάθλημα που απέναντι σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ονειρεύονταν σκούπες και φαράσια. Και δυστυχώς αυτό το ξέρει και ο ίδιος ο Μπαρτζώκας. Εξ ου και το ρεσιτάλ διαρκείας μπροστά στις κάμερες.

Όταν για να αποδείξεις την ανωτερότητα σου πρέπει να… δείρεις αυτόν τον Παναθηναϊκό για 120 λεπτά και μάλιστα δεμένο χειροπόδαρα, μαζί με την ανωτερότητα χάνεις κι άλλα πράγματα. Πιο ουσιαστικά από το μπάσκετ. Δυστυχώς.

Υγ1. Η απάντηση του Νίκου Παππά στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν ενδεικτική της διαφοράς των δύο ΚΑΕ. Χαώδους. Όπως και στους τίτλους.

Υγ2. Μπράβο στη χθεσινή τριάδα που ήξερε που να χτυπήσει... Τον Δημήτρη Αγραβάνη. 

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



NBA: Ήττα των Μπακς σε τρομερό ματς, 2-1 οι Πέισερς! – Ξανά εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
NBA: Ήττα των Μπακς σε τρομερό ματς, 2-1 οι Πέισερς! – Ξανά εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Λιγότερους διεθνείς αγώνες θέλει η Premier League
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved