O «ερυθρόλευκος» Χαντζής

O «ερυθρόλευκος» Χαντζής

Όσοι γνωρίζουν τον νέο… επίδοξο επενδυτή της ΑΕΚ, μιλούν για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ στην παρούσα φάση, είναι δεδομένο πως ευνοεί τον κάθε επίδοξο «επενδυτή», που ενδεχομένως να θέλει να κερδίσει τα δικά του… 15 λεπτά δημοσιότητας (ή και πολύ περισσότερα) εκμεταλλευόμενος το όνομά της.
Κρατάει χρόνια άλλωστε, αυτή η… κολόνια, με τον κάθε «απίθανο» να πατάει πάνω στα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου και να εμφανίζεται ως ο επίδοξος «σωτήρας».
Πριν λίγες μέρες ήταν οι κύριοι Μακρής και Δαλακούρας. Τώρα ήρθε η σειρά του Τάκη Χαντζή. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η ιστορία είναι απλή. Ο πρώην διοικητικός του Χαϊδαρίου, με επιτυχημένη θητεία στη συγκεκριμένη ομάδα, δεν αποτελεί τον ηγέτη που αναζητά η ΑΕΚ και τα συγκεκριμένα σενάρια μάλλον δεν πείθουν.
Ο γνωστός για τα «ερυθρόλευκα» αισθήματά του επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στο χώρο του πετρελαίου, έχοντας στην κατοχή του πρατήρια βενζίνης, διατηρεί επί σειρά στενή σχέση με τον Θωμά Μητρόπουλο!
Παράλληλα, ο Τάκης Χαντζής έχει φιλική σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και με τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, λόγω της κοινής τους επαγγελματικής ενασχόλησης.



Σπόρτινγκ: Πρόβλημα με Ιωαννίδη που συνεχίζει να μένει εκτός -Χάνει τα ματς με Μπόντο
Σπόρτινγκ: Πρόβλημα με Ιωαννίδη που συνεχίζει να μένει εκτός -Χάνει τα ματς με Μπόντο
ΝΒΑ: Παίκτης της εβδομάδας ο Ουεμπανιάμα
ΝΒΑ: Παίκτης της εβδομάδας ο Ουεμπανιάμα
ΑΕΚ: 2.000 «κιτρινόμαυροι» στο Τσέλιε
ΑΕΚ: 2.000 «κιτρινόμαυροι» στο Τσέλιε
Στο Παρίσι ο Ολυμπιακός για το σερί
Στο Παρίσι ο Ολυμπιακός για το σερί
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved