Φάρσα με βόμβα στους Έλληνες

Φάρσα με βόμβα στους Έλληνες

Το πούλμαν των Τσέχων καθυστέρησε πέντε ώρες, την ώρα που η ελληνική αποστολή στίβου αναγκαζόταν να εκκενώσει το κτίριο μετά την ειδοποίηση για βόμβα.

Με εφιάλτη έμοιαζε η άφιξη της ελληνικής αποστολής Νέων στίβου στην Οστράβα, όπου βρέθηκε χθες (12/7) προκειμένου να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι Έλληνες αθλητές έφθασαν αρχικά στη Βιέννη, ωστόσο το πούλμαν που είχε προγραμματιστεί να τους περιμένει για να τους μεταφέρει στην Τσεχία, ήταν άφαντο. Το λεωφορείο έφθασε τελικά μετά από πέντε ώρες με τους Τσέχους να υποστηρίζουν πως είχε γίνει λάθος συνεννόηση.

Την ώρα που οι Έλληνες περίμεναν στο αεροδρόμιο της αυστριακής πόλης, άγνωστος τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας. Υπήρξε ένας πανικός στην αρχή, στη συνέχεια έγινε εκκένωση του κτιρίου, αλλά αποδείχτηκε τελικά πως ήταν φάρσα.

Η αποστολή έφθασε στο ξενοδοχείο στη 1 μετά τα μεσάνυκτα, το οποίο έμοιαζε με φοιτητική εστία και μέχρι να τακτοποιηθεί η ώρα πήγε 2.

Αύριο θα αγωνισθούν στους προκριματικούς, στο άλμα τριπλούν η νικήτρια του 2009, 22χρονη, Βούλα Παπαχρήστου, που έχει έλθει με 14.72μ. εφετινό ρεκόρ, επίδοση που αποτελεί και το ατομικό της ρεκόρ, στα 100μ. η 22χρονη, Μαρία Γάτου (11.57 φέτος), στην δισκοβολία η 20χρονη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (55,68μ. φέτος) και στα 800μ. η 22χρονη, Ελένη Θεοδωρακοπούλου (2.04.32).



Super League: Κορυφαίο γκολ της 26ης αγωνιστικής του Βάργκα στο ΑΕΚ – Κηφισιά
Super League: Κορυφαίο γκολ της 26ης αγωνιστικής του Βάργκα στο ΑΕΚ – Κηφισιά
Βόλεϊ γυναικών: Ρήξη χιαστού η Κακουράτου
Βόλεϊ γυναικών: Ρήξη χιαστού η Κακουράτου
Ξιφασκία: Οι ελληνικές συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της Βραζιλίας
Ξιφασκία: Οι ελληνικές συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της Βραζιλίας
Ανδρεόπουλος: «Μεγάλη νίκη, ακόμα δεν έχει τελειώσει η σειρά»
Ανδρεόπουλος: «Μεγάλη νίκη, ακόμα δεν έχει τελειώσει η σειρά»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved