Πόλο: «Περίπατος» του ΝΟΒ στα Χανιά
Το «5 στα 5» πανηγύρισε η Βουλιαγμένη στον Β΄ όμιλο της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, καθώς νίκησε στα Χανιά τον τοπικό ΝΟΧ με 16-5, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική.
Μολονότι ο ΝΟΒ αγωνίστηκε χωρίς Τζωρτζάτο, Νικολαΐδη, Αλαφραγκή και Χαλυβόπουλο, οι οποίοι είχαν κληθεί στο πρόσφατο καμπ προετοιμασίας της εθνικής ανδρών, η Βουλιαγμένη πάτησε... γκάζι από το δεύτερο οκτάλεπτο και έφτασε χωρίς πρόβλημα στην τελική επικράτηση.
Δεδομένου ότι η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει την προσεχή Τρίτη (15/11) στη Σερβία τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου του Champions League, ο τεχνικός των «μπέμπηδων», Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, επέλεξε να ξεκουράσει τους τέσσερις προαναφερθέντες και γι' αυτό έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά, τα οποία υποχρέωσαν τον ΝΟ Χανίων στην έκτη ήττα του σε ισάριθμα ματς.
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών
Παλ. Φάληρο-Περιστέρι 5-15
Απόλλων Σμύρνης-Γλυφάδα 16-10
Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ 5-13
Χανιά-Βουλιαγμένη 5-16
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
Απόλλων Σμύρνης 90-47 18
Βουλιαγμένη 75-34 15 -5αγ.
ΠΑΟΚ 56-52 12
Περιστέρι 52-36 9 -5αγ.
Γλυφάδα 62-67 9
Παλαιό Φάληρο 47-68 6
Χανιά 38-72 0
Ηλυσιακός 39-83 0