Φλώρος: «Σταθήκαμε καλά»

Φλώρος: «Σταθήκαμε καλά»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παραδέχθηκε την αγωνιστική ανωτερότητα της Σερβίας, εμφανίστηκε όμως ευχαριστημένος από την προσπάθεια των διεθνών.

Στην αγωνιστική ανωτερότητα της Σερβίας επικεντρώθηκε ο Τάκης Φλώρος μετά την ήττα στο Κλάντοβο, στο πρώτο φετινό ματς του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ωστόσο, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτριών του στον αγωνιστικό χώρο: «Παίξαμε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και αν εξαιρέσουμε δύο κομμάτια στον αγώνα, νομίζω ότι σταθήκαμε καλά. Και αυτό γιατί κόντρα σε μία ομάδα που είναι σε άλλο επίπεδο από εμάς, είναι σημαντικό το γεγονός ότι όσους πόντους πήραμε τους κερδίσαμε και δεν μας τους χάρισαν»

Η εορτάζουσα, Ξανθή Μυλωνά, που δέχθηκε λουλούδια από τους γηπεδούχους πριν από την έναρξη του αγώνα, είπε: «Χάρηκα πάρα πολύ για αυτή την ευγενική χειρονομία των Σέρβων και χαίρομαι που είμαι εδώ και παίζω στην Εθνική ομάδα. Δείξαμε πως κοντράραμε όσο μπορούσαμε τις πανίσχυρες αντιπάλους μας και δις κατόχους του τίτλου και νομίζω πως αν δεν κάναμε κάποια παιδικά λάθη θα τα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα. Έχουμε όμως και το αυριανό ματς για να εμφανιστούμε ακόμη καλύτερες και να δείξουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται…».

Στις προοπτικές βελτίωσης της Εθνικής αναφέρθηκε η πρωτοεμφανιζόμενη Ευαγγελία Μερτέκη: «Μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα και να κοντράρουμε τις αντιπάλους μας περισσότερο. Ελπίζω πως τώρα που τις είδαμε, θα βελτιώσουμε κάποια λάθη μας και θα ήμαστε περισσότερο συγκεντρωμένες στο αυριανό ματς. Στόχος δικός μου πάντως στην Εθνική είναι να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ, να παίζω καλύτερα και να βοηθήσω την ομάδα μου».



Καιρός-Καθαρά Δευτέρα: Ποιες περιοχές θα έχουν ιδανικές συνθήκες για πέταγμα χαρταετού - Χάρτης
Καιρός-Καθαρά Δευτέρα: Ποιες περιοχές θα έχουν ιδανικές συνθήκες για πέταγμα χαρταετού - Χάρτης
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πουλήθηκαν 1,3 εκατ. εισιτήρια
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πουλήθηκαν 1,3 εκατ. εισιτήρια
Σερβία: Επεισόδια στο ντέρμπι Ερυθρού Αστέρα – Παρτίζαν πριν και κατά τη διάρκεια του ματς
Σερβία: Επεισόδια στο ντέρμπι Ερυθρού Αστέρα – Παρτίζαν πριν και κατά τη διάρκεια του ματς
ΠΑΟΚ: Κάκωση στα πλευρά ο Παβλένκα – Κάνει εξετάσεις ο Τσέχος
ΠΑΟΚ: Κάκωση στα πλευρά ο Παβλένκα – Κάνει εξετάσεις ο Τσέχος
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved