Ολυμπιακός: Ήττα στο Ρέντη από Γκεντ (photos)

Ολυμπιακός: Ήττα στο Ρέντη από Γκεντ (photos)

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη, όπου λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό, έχασε με το ίδιο σκορ από την Βελγική Gent στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το CEV Cup.

Οι ερυθρόλευκες που από την αρχή της χρονιάς έχουν αρκετές ατυχίες, αγωνίστηκαν στο ματς χωρίς την Γιόβανα Βέσοβιτς. Η Σέρβα ακραία είχε χτυπήσει σε μια προσπάθεια της για άμυνα στο ντέρμπι του Σαββάτου κι ενώ αρχικά δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα, χθες το πρωί παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ.

Παρόλα αυτά στα δύο πρώτα σετ ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός μέχρι το β’ τεχνικό τάιμ άουτ, αλλά μετά είχε προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων και η Γκεντ προηγήθηκε με 0-2.

Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε ρίσκαρε από τη γραμμή του σερβίς και έφτασε να προηγείται με 24-22, αλλά εκεί ήρθαν μαζεμένα λάθη. Χαμένο σερβίς της Χριστοδούλου, κακή υποδοχή και διπλή μπαλιά από την ερυθρόλευκη πασαδόρο έφεραν το 24-24 για να ακολουθήσει μπλοκ στην Μποσκάτσι. Η Μπραμπόροβα ‘έσπασε’ το πρώτο ματς μπολ, όμως έχασε το σερβίς (25-26) και με άσο της Γουίλουγκπι η Γκεντ πήρε το ματς.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός πρέπει στη ρεβάνς του Βελγίου να επικρατήσει με 3-0 ή 3-1 και μετά να κερδίσει και το χρυσό σετ για να πάρει την πρόκριση.

Τα σετ: 18-25, 19-25, 25-27

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Γιώτα 8 (5/12 επ, 3 μπλοκ), Κωνσταντινίδου 5 (3/10 επ, 2 μπλοκ), Βλαχάκη 5 (5/12 επ, 50% υπ - 40% άριστες), Μπραμπόροβα 13 (8/22 επ, 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Χριστοδούλου 3 (2/3 επ, 1 μπλοκ), Μποσκάτσι 7 (7/18 επ) / Κονόμι (λ, 56% υπ - 52% άριστες), Λαμπρούση 1 (1/1 επ), Κοκκινάκη, Τέζα 1 (1 άσσος)

ΓΑΝΔΗ (Ντε Χενάου): Γκόλιατ 10 (8/23 επ, 2 άσσοι), Ντιβού 4 (2 άσσοι, 2 μπλοκ), Γουίλουγκπι 11 (6/11 επ, 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Ντε Βάλκενερ 6 (6/16 επ, 69% υπ - 50% άριστες), Βέρχουστ 8 (5/7 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Γκόμανς 17 (15/29 επ, 2 άσσοι, 50% υπ - 36% άριστες) / Λεμέι (λ, 73% υπ - 47% άριστες), Βαν Κλέμπουτ, Λάουρε 1 (1 μπλοκ)



Άρης: Θλάση ο Δώνης, προπόνησε την ομάδα ο Χιμένεθ
Άρης: Θλάση ο Δώνης, προπόνησε την ομάδα ο Χιμένεθ
Eurobasket 2025: H Ελλάδα και οι άλλοι τρεις των μεταλλίων – Πότε είναι οι ημιτελικοί
Eurobasket 2025: H Ελλάδα και οι άλλοι τρεις των μεταλλίων – Πότε είναι οι ημιτελικοί
Eurobasket 2025, Γερμανία – Σλοβενία 99-91: Το «πάλεψε» η παρέα του Ντόντσιτς, πέρασε το φαβορί
Eurobasket 2025, Γερμανία – Σλοβενία 99-91: Το «πάλεψε» η παρέα του Ντόντσιτς, πέρασε το φαβορί
Στίβος: Το Μισάτο τίμησε την ελληνική αποστολή πριν την αναχώρηση για το Τόκιο
Στίβος: Το Μισάτο τίμησε την ελληνική αποστολή πριν την αναχώρηση για το Τόκιο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved