Στην Ορλεάνη Φιλιππίδης και Κυριακοπούλου
Στην αγαπημένη Ορλεάνη των επικοντιστών θα αγωνιστούν αύριο (18/01) οι Κώστας Φιλιππίδης και Νικόλ Κυριακοπούλου, ενώ ετοιμάζεται να ξεκινήσει εμφανίσεις στον κλειστό στίβο και η Αθανασία Πέρρα.
Καταρχάς, ο 28χρονος Φιλιππίδης θα προσπαθήσει να επαναλάβει περσινή νίκη στη Ορλεάνη, όταν σημείωσε 5.67 μ. Φέτος διατηρεί ατομικό ρεκόρ 5.65 μ. και δείχνει σε καλή κατάσταση, ενώ για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει ήδη παρουσία σε μίτινγκ του Κότμπους (22/01) και στο Ρουέν (25/01). Από την πλευρά της, η Κυριακοπούλου θα κάνει ντεμπούτο στην τρέχουσα σεζόν από την Ορλεάνη και θα βρεθεί στη Στοκχόλμη (06/02) έχοντας απώτερο στόχο την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σόποτ.
Στις 30 Ιανουαρίου από το Ντίσελντορφ θα ξεκινήσει η Πέρρα, ενώ η αθλήτρια του τριπλούν εξασφάλισε ήδη την παρουσία της στο μίτινγκ του Μοντεβίλ την 1 Φεβρουαρίου και θα είναι παρούσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ (08-09/02). Εκείνη έχει πιάσει ήδη το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά μέσω των επόμενων εμφανίσεών της σκοπεύει να επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική της κατάσταση.