Παναθηναϊκός: Παίρνει Βόγκελ
Παίκτη του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελέσει μέσα στις επόμενες μέρες ο Νικ Βόγκελ.
Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Αμερικανού μπλοκέρ, έτσι ώστε αυτός να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα, αφού ο Στέλιος Καζάζης τον έχει ανάγκη τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Μάλιστα, ο Έλληνας προπονητής θα έχει όλον τον χρόνο να ενσωματώσει με τον καλύτερο τρόπο τον Βόγκελ στην υπόλοιπη ομάδα από τη στιγμή που αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ λόγω κωλύματος του «Δικεφάλου» του Βορρά.
Όσον αφορά τον τραυματία Κάρλος Μορέιρα, αυτός θα χειρουργηθεί για να αποκατασταθεί η ρήξη έξω μηνίσκου που έχει υποστεί, τη στιγμή που το «τριφύλλι» αναζητά αντίπαλο για να παίξει φιλικό παιχνίδι που θα κρατήσει τους παίκτες σε αγωνιστική εγρήγορση.