Πάτερος: «Τιμητικό για τα παιδιά»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Πάτερος προτείνει στους παίκτες της ομάδας να ρίξουν… νερό στο κρασί τους, ενώ εκθείασε την προσπάθεια των «μικρών».
Ο Βαγγέλης Πάτερος κοουτσάρισε κανονικά την ομάδα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τη Βουλιαγμένη, αλλά αυτή την φορά με άλλους … παίκτες. Στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με τους πιτσιρικάδες, λόγω της αποχής των ανδρών, από τη στιγμή που δεν εκπληρώθηκαν όσα ζήτησαν.
Ο προπονητής του «ερυθρόλευκου» συλλόγου μετά το τέλος του αγώνα με τους «μπέμπηδες», είπε: «Ήταν πολύ τιμητικό που έπαιξαν αυτά τα παιδιά, από τη στιγμή που δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν οι άνδρες. Φυσικά και δεν θα ξεχάσουμε αυτό που υπάρχει. Ελπίζω να βρούμε λύση και να ρίξουν οι παίκτες νερό στο κρασί τους. Η διοίκηση προσπαθεί και αυτή από την πλευρά της να δώσει λύσεις και να συνεχίσει ο Ολυμπιακός χωρίς προβλήματα».
Και συνέχισε: «Δεν έχει γίνει κάτι να μας κάνει εχθρούς. Για κάποιους είναι λογική αντίδραση αλλά για κάποιους άλλους όχι».