Πιάνει Λιμάνι ο Μανιάτης
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να έχει συνάντηση σήμερα το πρωί με τον νέο Πρόεδρο του Πανιωνίου, Γεράσιμο Βεντούρη, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν καλά την ελληνική αγορά σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο και ο Μανιάτης αποτελεί πρώτο στόχο για τους Πειραιώτες. Σημαντικο ρόλο στην απόκτηση του παίκτη έπαιξε και το γεγονός ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την μετακίνησή του από την Πλατεία στον Πειραιά.
Αντάλλαγμα ο Μήτρογλου
Εαν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει την συμφωνία με τον Πανιώνιο για τον Μανιάτη τότε θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη και η υπόθεση δανεισμού του Κώστα Μήτρογλου στην ομάδα της Ν. Σμύρνης. Ο 21χρόνος φορ, ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε και οι "κυανέρυθροι" αναζητούν εδώ και καιρό επιθετικό περιοχής, με τον Μήτρογλου να φαντάζει ως η ιδανικότερη λύση. Έτσι λοιπόν ο Μήτρογλου θα παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον Πανιώνιο.