AEK: Τέλος και ο Δημάτος - Ποιος αναλαμβάνει σύμβουλος επικοινωνίας
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ανδρέας Δημάτος.
Οι εκκαθαρίσεις στην ΑΕΚ δεν έχουν σταματήσει. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη (31/5) πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Ανδρέα Δημάτο που ήταν ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας.
Σύμβουλος επικοινωνίας αναλαμβάνει ο Γιάννης Καραλής και το Γραφείο Τύπου ο Τάσος Τσατάλης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας, Ανδρέα Δημάτο.
Καθήκοντα συμβούλου επικοινωνίας αναλαμβάνει ο Γιάννης Καραλής και το Γραφείο Τύπου ο Τάσος Τσατάλης».
Δυνατά για Εστουπινιάν η ΑΕΚ
Οι Ματιάς Αλμέιδα και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι βρίσκονται στην Ελλάδα, είχαν την πρώτη τους επαφή και άμεσα έχουν θέσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με στόχο να παρουσιάσουν μία ανταγωνιστική ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, έχουν ήδη διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα που φέρεται να είναι στη λίστα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα σενάρια από το εξωτερικό, η Ένωση έβαλε το «στόχαστρό» της ποδοσφαιριστή που πριν από μερικές μέρες «ακούστηκε» έντονα για τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα για τη γραμμή κρούσης. Ο λόγος γίνεται για τον Όσκαρ Εστουπινιάν, τον Κολομβιανό φορ που φέρεται να έχει μπει ελεύθερος από τη Βιτόρια Γκιμαράες.