«Η κραυγή του Σισέ»

«Η κραυγή του Σισέ»

Οι Ιταλοί επιμένουν ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει, στο πρωτοσέλιδό της μάλιστα, η «Corriere dello Sport» ο Γάλλος επιθετικός «φωνάζει» ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Ρωμαίους ενώ στις μέσα σελίδες της εφημερίδας οι Ιταλοί επικαλούνται τα χθεσινά (11/06) δημοσιεύματα από την Ελλάδα που έκαναν λόγω για συμφωνία του αρχηγού των «πρασίνων» με τους «λατσιάλι» και τα σενάρια για το αποχαιρετιστήριο που διοργανώνει ο Γάλλος.

«Όπως λένε στην Ελλάδα, ο Σισέ σχεδιάζει ένα μεγάλο πάρτι αποχαιρετισμού για να πει αντίο στους οπαδούς και φίλους του. Εκεί, θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα πολλοί τραγουδιστές, ενώ και ο ίδιος ο Σισέ θα τραγουδήσει μερικά τραγούδια. Ο Σισέ έχει δεχτεί αρκετές προσφορές. Τον θέλουν ομάδες στη Γαλλία και στην Αγγλία αλλά και η Γιουβέντους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιταλική εφημερίδα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η συμφωνία της Λάτσιο με τον Σισέ διαψεύστηκε μέσω του Onsports από τον μάνατζερ του Γάλλου σταρ. «Πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό πρώτα, εμείς δεν έχουμε συμφωνήσει με καμία ομάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Τοπίδης αναφορικά με τις φήμες γύρω από τον Τζιμπρίλ Σισέ.



Μουντιάλ 2026: Τουρκία και Σουηδία στην τελική φάση
Μουντιάλ 2026: Τουρκία και Σουηδία στην τελική φάση
Ο Παναθηναϊκός απάντησε στην Μπανταλόνα με... Κορνίλιους Τόμσον από τον τελικό με τον Ολυμπιακό
Ο Παναθηναϊκός απάντησε στην Μπανταλόνα με... Κορνίλιους Τόμσον από τον τελικό με τον Ολυμπιακό
Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Ντε Τζέρμπι
Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Ντε Τζέρμπι
Βαρύ πρόστιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την EuroLeague
Βαρύ πρόστιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την EuroLeague
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved