Απάντηση Μπέου σε Κούγια!

Απάντηση Μπέου σε Κούγια!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, σήκωσε το… γάντι που πέταξε ο Αλέξης Κούγιας και απάντησε στην δήλωση του τελευταίου!

Τα όσα είπε σε γραπτή του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας για τις αποφάσεις των 7 ΠΑΕ της Super League, έφεραν την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου. Ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλου και δήμαρχος της πόλης της Μαγνησίας, με προσωπική του δήλωση που «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, απάντησε στον κ. Κούγια. Λέγοντας πως εκφράζει και τις υπόλοιπες ΠΑΕ που αποφάσισαν να μην υπογράψουν την προκήρυξη αν δεν έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικά συμβόλαια.

Ο κ. Μπέος αναφέρει τους λόγους που πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις, κάνοντας λόγω για μονοπώλια που δεν ευνοούν τον ανταγωνισμό στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπέου:

«Σε μια ακόμη ανακοίνωση με το σύνηθες παραληρηματικό ύφος του γνωστού σε όλους Αλέκου Κούγια είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να απαντήσω, αφού η ψυχοφθόρα αυτή υποχρέωση μου ανατέθηκε από τους ιδιοκτήτες των άλλων έξι ΠΑΕ που μαζί βαδίζουμε το δρόμο για τη διάσωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Και είναι πραγματικά ψυχοφθόρο να πρέπει να απαντάς σε αυτονόητα, λυμένα από την κοινή λογική, ζητήματα τα οποία ο αυτοαποκαλούμενος σαν κορυφαίος ποινικολόγος, Αλέκος Κούγιας, θα έπρεπε να γνωρίζει έστω και αν αφορούν το εμπορικό και αστικό Δίκαιο. Είναι αδιανόητο να κάνει πως δεν γνωρίζει τι σημαίνει αθέμιτος ανταγωνισμός, τι σημαίνουν αθέμιτες πρακτικές, τόσο γι’ αυτούς που τις εφαρμόζουν, όσο και για αυτούς που τις υποδεικνύουν και τις μεθοδεύουν.

Δυστυχώς με τα όσα υποστηρίζει και προβάλλει δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει σε ποιο τραγικό επίπεδο έχει περιέλθει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με το συνδρομητικό κανάλι της NOVA να ασκεί μια καταστροφική για τον υγιή ανταγωνισμό μονοπωλιακή πρακτική.

Η πραγματικότητα είναι ξεκάθαρη, είναι αντιληπτή από όσους αγαπούν και ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο και δηλοί ότι μόνο με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών αυτό έχει μέλλον και προοπτική. Οσοι πιστεύουν το αντίθετο και νομίζουν ότι μέσω της NOVA μπορούν να χειραγωγούν και να ελέγχουν προς όφελός τους το ποδόσφαιρο και παράλληλα να τη χρησιμοποιούν ως μοχλό πίεσης για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα είναι τουλάχιστον αφελείς.

Πλέον οι αρρωστημένες αυτές νοοτροπίες, αυτές οι παθογένειες, έχουν ημερομηνία λήξης. Ηρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και όλοι μαζί να κοιτάξουμε μπροστά διοργανώνοντας ένα υγιές, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα επί ίσοις όροις, με απόλυτη δικαιοσύνη και ισονομία.

Παραδείγματα παγκοσμίως υπάρχουν πολλά, ας διδαχτούμε επιτέλους από αυτά. Ας καταλάβουν επιτέλους όλοι, μεταξύ αυτών και ο Αλέκος Κούγιας και όσοι συμμερίζονται αυτές τις αρρωστημένες πρακτικές, ότι το ποδόσφαιρο μας έπιασε… πάτο και γι αυτό εμείς που το αγαπούμε δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε σε κάθε είδους απειλές, αλλά θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα και ουσιαστικά δικαιώματά μας.

Πραγματικά όσοι πιστεύουν ότι εμείς, οι επτά πρόεδροι ΠΑΕ, θα δεχτούμε χωρίς αντίδραση, άβουλοι και υποτακτικοί, να βλέπουμε τον Κούγια να παίζει τον πρόεδρο, πλανώνται πλάνην οικτράν. Θεατές σε αυτή την παρωδία δεν πρόκειται να γίνουμε».

 



«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved