Πανιώνιος: Διαρκείας από την μπουτίκ (photo)
Από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα μπορούν οι φίλοι των «κυανέρυθρων» να προμηθευτούν τις κάρτες της νέας σεζόν
Όσοι φίλαθλοι του Πανιωνίου θέλουν να στηρίξουν την ομάδα τη νέα σεζόν οικονομικά με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας θα μπορούν να το προμηθευτούν από την μπουτίκ της ομάδας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Αναλυτικά αναφέρεται: «Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο από 1η Αυγούστου έως και 16 Αυγούστου θα γίνεται από την Μπουτίκ του Πανιωνίου που βρίσκεται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης (Ι. Χρυσοστόμου 1).
Η Μπουτίκ θα είναι ανοικτή ώρες καταστημάτων.
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00-15:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-14:30 και 17:30-20:30
Η διάθεση των καρτών φιλάθλου, θα γίνει την εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση για την περίοδο 2014-15, αυτή με τον Εργοτέλη, που έχει οριστεί για τη Δευτέρα 25 Αυγούστου.Σημειώνεται ότι η Μπουτίκ θα είναι ανοικτή και την Κυριακή 3 Αυγούστου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πλατανιά. Τέλος, από την 1η Αυγούστου έως και τις 14 Αυγούστου, στην Μπουτίκ διενεργείται εκπτωτικό bazzar με προϊόντα που φέρουν το σήμα του Πανιωνίου».