«Έχω επαφή με ΠΑΟ»

«Έχω επαφή με ΠΑΟ»

Την αποκάλυψη ότι έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, έκανε ο Μάουρο Τσέτο.

Ο Αργεντινός αμυντικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Γαλλική ιστοσελίδα «sport 24», υποστήριξε ότι έχει μιλήσει με τους «πράσινους», αλλά ξεκαθάρισε, ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση.

Η συνέντευξη του Τσέτο:

Είσαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αλλά ξεκάθαρα επιθυμείς να πάρεις μεταγραφή αλλού;

«Σήμερα, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαστε σχεδόν στον Απρίλιο και δεν έχω συμφωνήσει με την Τουλούζ, δεν θα έλεγα ότι είναι αδύνατον, αλλά είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω εδώ. Για άλλη μία φορά, ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεχίσω την καριέρα μου στο Σαμπιονά. Αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις από άλλα πρωταθλήματα. Η επιθυμία μου είναι αυτή. Και δεν ήταν αναγκαία στο παρελθόν».

Πολλά ονόματα ομάδων έχουν ακουστεί, αλλά είχες επαφές με κάποια από αυτές;

«Ναι, έχω επαφές με πολλές σημαντικές ομάδες. Επαφές με ομάδες από τη Γαλλία (Λανς, Λιλ, Παρί) και το εξωτερικό (Παναθηναϊκός, Βιγιαρεάλ, Λα Κορούνια). Αλλά το να έχεις επαφές με το να δέχεσαι προτάσεις, είναι τελείως διαφορετικό. Για να συμβεί το δεύτερο, χρειάζεται χρόνο. Πρόταση είχα μόνο από μία ομάδα του Σαμπιονά, που δεν θα την αποκαλύψω. Τώρα θα σκεφτώ τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου, θα αναλύσω ότι έχω στα χέρια μου και έπειτα θα αποφασίσω».



Αλλαγή ώρας 2026: Πότε πάμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε πάμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Πόλο: «Αγκαλιά» με την τρίτη θέση η Βουλιαγμένη
Πόλο: «Αγκαλιά» με την τρίτη θέση η Βουλιαγμένη
EuroLeague: Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το θρίλερ με την Μπασκόνια - Η βαθμολογία μετά την 33η αγωνιστική
EuroLeague: Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το θρίλερ με την Μπασκόνια - Η βαθμολογία μετά την 33η αγωνιστική
10ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «RUN 4 ALL»
10ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «RUN 4 ALL»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved