Φερέιρα: «Κάθε φορά καλύτεροι»
Το ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάζεται καλύτερος σε κάθε παιχνίδι, δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τη νίκη επί της Καβάλας.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά δήλωσε: «Ήταν μια δίκαιη νίκη, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε, δεν ήταν πέναλτι», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν ένα ισορροπημένο παιχίδι γιατί η Καβάλα έχει καλή ομάδα. Έπρεπε να κάνουμε τρεις αλλαγές, και όλοι οι παίκτες που μπήκαν ανταποκρίθηκαν καλά».
Ο 64χρονος τεχνικός ολοκληρώνονας ανέφερε: «Πιστεύω ότι σε κάθε αγώνα που παίζουμε είμαστε και καλύτεροι. Στον επόμενο αγώνα θα παίξουμε με τους φιλάθλους μας, πραγματικά μας λείπουν και τους έχουμε ανάγκη».