Πανιώνιος: Φιλική επικράτηση επί του Λεβαδειακού (photos)
Τη νίκη με 2-0 πέτυχε ο Πανιώνιος επί του Λεβαδειακού, σε φιλικό στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τετάρτης.
Οι «κυανέρυθροι», που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Τερεζόπουλο, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ο Αραβίδης με γκολ στο 10’ και το 17’ έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός προσπάθησε να βγει μπροστά και στο 27’ ο Κονέ βγήκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε. Στο 62’ ο Γιάντσης σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Ο Πανιώνιος δοκίμασε και πέντε παίκτες, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.
Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Κρις, Ζαχαράκης, Σαμαρόπουλος, Νόνης, Μητρόπουλος, Μπούζας, Πάνος, Γιάννου, Ντάνκρας, Αραβίδης.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πολίτης, Ζυγογιάννης, Κόντι, Μέξη, Γκέκας, Αρώνης, Αλέξης, Σταυροθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπεγλετζής.
Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Νικολακάκης, Κώτσιος, Αθανασιάδης, Σκέμπης, Μάντζιος, Κονέ, Σακελλαρίου, Μάντζιος Β., Μαργαριτόπουλος, Καραλής.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μάγκας, Μιλοσάβλιεβ, Γουόρντεν, Καπός, Γιάντσης, Αποστολόπουλος, Τσελάνι.