Απόλλων Σμύρνης: «Κλειδί» η Ριζούπολη για την αλλαγή
Προχωρούν οι συζητήσεις του Σταμάτη Βελλή με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, με το θέμα του γηπέδου να είναι το βασικό που «καίει» τις δυο πλευρές.
Επί της ουσίας, ο ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ συζητά με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα για τη χρήση του γηπέδου από την ομάδα. Ο Σταμάτης Βελλής από την πλευρά του, μίλησε με τον Μονεμβασιώτη για τις συμφωνίες που είχε κάνει και τον ενημέρωσε για το τι ίσχυε μέχρι πρότινος με το γήπεδο, έτσι ώστε να έχει έναν «μπούσουλα» στις κουβέντες του με τον Ερασιτέχνη.
Όλα δείχνουν πως το θέμα έχει μπει στην τελική του ευθεία και ως την Παρασκευή (09/05) θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Είτε θετικές, σε περίπτωση που ο Μονεμβασιώτης τα βρει με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, είτε αρνητικές σε περίπτωση που υπάρξει ρήξη για το θέμα της χρήσης της Ριζούπολης.