Μαρτίνες: «Αφιερώνω το βραβείο στους φιλάθλους του Παναιτωλικού»
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Αγρινιωτών του χαρίζει αυτοπεποίθηση τονίζει ο Πορτογάλος μέσος
Έχοντας αναδειχθεί μέσω ψηφοφορίας των φιλάθλων κορυφαίος του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, ο Νίκολας Μαρτίνες, παρέλαβε το βραβείο του την Πέμπτη (20/3) αφιερώνοντάς το στους οπαδούς των Αγρινιωτών αλλά και στην οικογένειά του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοσή μου και την απόδοση όλης της ομάδας. Με τη βοήθεια όλων των παιδιών φτάσαμε στη νίκη και βοήθησαν κι εμένα να πάρω αυτό το βραβείο. Νιώθω πολύ καλά που πέτυχα το πρώτο μου γκολ στην Ελλάδα, γιατί μου δίνει αυτοπεποίθηση για τα επόμενα ματς και κυρίως γι’ αυτό που έρχεται με τον Αστέρα, όπου πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να πανηγυρίσουμε μία ακόμα νίκη. Αφιερώνω το βραβείο σε όλους τους φιλάθλους που με τίμησαν με την επιλογή τους. Τους ευχαριστώ που μας στηρίζουν. Από κει και πέρα το αφιερώνω στην οικογένειά μου και τη σύζυγό μου που βρίσκεται εδώ» δήλωσε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της βράβευσης.
Η απονομή έγινε από τον Γιάννη Μανδέλλο, ιδιοκτήτη καταστήματος χορηγού της ομάδας, ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναιτωλικός που μας δίνει τη δυνατότητα να βραβεύσουμε τον MVP της 29ης αγωνιστικής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και τον Μαρτίνες και σε όλη την ομάδα για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και να ευχηθώ την επόμενη σεζόν να διεκδικήσει την παρουσία της και σε ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο επιχειρηματικός κόσμος του Αγρινίου προσπαθεί να βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού την ομάδα και μένει κι αυτός ικανοποιημένος με τις επιτυχίες της, ευχόμενος το καλύτερο για τον Παναιτωλικό».